آلوچه_۸۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/06/06 تعداد پست: 307 عنوان یازدهمیااا 88 بازدید | 16 پست دوستان من یازده تجربیم میخوام بدونم شما بیشتر تست و آزمونو اولیت قرار دادین یا مرور واسه امتحانات نهایی...نمیشه دوتاشو پیش بردو اینکه روزانه چن ساعت درس میخونین؟ من یه روزی این زندگیمو درست میکنم؛شاید بپرسی چطوری؟باید بگم خوبم شما چطوری؟ 1402/11/14 | 21:40 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sani67ii عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 15444 بابا تو هنوز یازدهمینهایی بخون ک ترمیم نخایسال دیگ شروع کن کنکوری
آلوچه_۸۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/06/06 تعداد پست: 307 بابا تو هنوز یازدهمی نهایی بخون ک ترمیم نخای سال دیگ شروع کن کنکوری بچها میگن یه سری درسا مثل فیزیک تا چارتا تست حل نکنی نمیفهمیشیعنی کلا تست نزنم مشکلی نداره؟ من یه روزی این زندگیمو درست میکنم؛شاید بپرسی چطوری؟باید بگم خوبم شما چطوری؟
ماهی۹۸۸۸۸۸۸ عضویت: 1401/11/09 تعداد پست: 1470 من یازدهمم تجربی ام قطعا اول الویتم نهایی هست چون ۳۰ درصد کنکورم هست مدرسمون تابستون دهم جمع میکنه یازدهم هم با دوازدهم بنده خانم هستم پروفایلم عکس شهید احمد محمد مشلب 😍🌹
sani67ii عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 15444 بچها میگن یه سری درسا مثل فیزیک تا چارتا تست حل نکنی نمیفهمیش یعنی کلا تست نزنم مشکلی نداره؟ امسال مفهمومی بخونی بهتدهمن خودم کنکوریم
ari_xxx عضویت: 1401/12/20 تعداد پست: 4455 من از نهم شروع کردم الان روزی با مدرسه 8 ساعت تست و بیشتر الویت قرار دادم ولی در کنارش واسه نهاییم میخونم زاده ی کهکشان.
ماهی۹۸۸۸۸۸۸ عضویت: 1401/11/09 تعداد پست: 1470 بچها میگن یه سری درسا مثل فیزیک تا چارتا تست حل نکنی نمیفهمیش یعنی کلا تست نزنم مشکلی نداره؟ چرا باید سؤالای تستی بصورت تشریحی حل کنی بنده خانم هستم پروفایلم عکس شهید احمد محمد مشلب 😍🌹
آلوچه_۸۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/06/06 تعداد پست: 307 من یازدهمم تجربی ام قطعا اول الویتم نهایی هست چون ۳۰ درصد کنکورم هست مدرسمون تابستو ... روزانه چن ساعت وقت میزارید واسه مرور درساتون؟واسه آمادگی برای امتحانات نهایی... من یه روزی این زندگیمو درست میکنم؛شاید بپرسی چطوری؟باید بگم خوبم شما چطوری؟
ماهی۹۸۸۸۸۸۸ عضویت: 1401/11/09 تعداد پست: 1470 روزانه چن ساعت وقت میزارید واسه مرور درساتون؟ واسه آمادگی برای امتحانات نهایی... من هر روز مدرسه ۴ تا ۵ ساعت حتما میخونم تعطیلی ۷ تا ۹ ساعت بنده خانم هستم پروفایلم عکس شهید احمد محمد مشلب 😍🌹
آلوچه_۸۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/06/06 تعداد پست: 307 امسال مفهمومی بخونی بهتده من خودم کنکوریم مرسی عزیزمموفق باشی✨️ من یه روزی این زندگیمو درست میکنم؛شاید بپرسی چطوری؟باید بگم خوبم شما چطوری؟
آلوچه_۸۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/06/06 تعداد پست: 307 من از نهم شروع کردم الان روزی با مدرسه 8 ساعت تست و بیشتر الویت قرار دادم ولی در کنارش واسه نهاییم م ... ۸ ساعت مطالعه روزانه داری؟یا جمعش با ساعتای مدرسه شده ۸ ساعت؟ من یه روزی این زندگیمو درست میکنم؛شاید بپرسی چطوری؟باید بگم خوبم شما چطوری؟
آلوچه_۸۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/06/06 تعداد پست: 307 من هر روز مدرسه ۴ تا ۵ ساعت حتما میخونم تعطیلی ۷ تا ۹ ساعت من تعطیلیا رو اصلا نمیتونم بخونم ایام هفته غیر از پنجشنبه جمعه ساعت مطالعم بد نیست من یه روزی این زندگیمو درست میکنم؛شاید بپرسی چطوری؟باید بگم خوبم شما چطوری؟
ari_xxx عضویت: 1401/12/20 تعداد پست: 4455 ۸ ساعت مطالعه روزانه داری؟ یا جمعش با ساعتای مدرسه شده ۸ ساعت؟ نه بابا بجز مدرسه.. حالا بعضی وقتا اگر خسته باشم 6 ساعت یا 7 ساعتم هست ولی خب زاده ی کهکشان.
ari_xxx عضویت: 1401/12/20 تعداد پست: 4455 مطالعه روزانم بین 6 تا 8 ساعت بجز چهارشنبه که روز استراحتمه توی هفته زاده ی کهکشان.