2777
2789

خیلی شرمندما ولی اگه تو اذیتش کردی و ترکش کردی حقی نداری بخوای برگردی بهش،کسایی که ترک شدن به اندازه کافی عذاب میکشن

اگه واسه عموم پیامک تبریک سالگردعضویت بره تقصیر نی نی یاراست حلالتون نمیکنم،سن الله نینی یار جان نترکون کاربری ۱۰ اممه  بی بی گفت خدارو چی دیدی شاید شد،گفتم بی بی داره نامزد میکنه،باز گفت خدارو چه دیدی شاید شد🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی شرمندما ولی اگه تو اذیتش کردی و ترکش کردی حقی نداری بخوای برگردی بهش،کسایی که ترک شدن به اندازه ...

پشیمونم بخدا دوسش داشتم

لطفاً برام دعا کنید فرهنگیان همین امسال قبول شم💔🥺:)قبول شدم😍🌱

چرا وقتی دوسش داری رفتی؟

اگه جوابتو داد بلایکککککک

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
چرا وقتی دوسش داری رفتی؟ اگه جوابتو داد بلایکککککک

از رو نادونی خواهر...باشه دعا کن برگرده میذارم شاتو

عزیزم ریدی . به خصوص با اون شعر کپی شده از نت ‌ حداقل ویرایشش میزدی به زبان خومونی

میشه بگی اگ پیام داد چجوری جوابشو بدم..

پشیمونم بخدا دوسش داشتم

پشیمونیت به هیچ دردی نمیخوره🙂از طرف کسی که تا حد مرگ عاشقه و ترک شده این حرفارو میگم بهت

اگه واسه عموم پیامک تبریک سالگردعضویت بره تقصیر نی نی یاراست حلالتون نمیکنم،سن الله نینی یار جان نترکون کاربری ۱۰ اممه  بی بی گفت خدارو چی دیدی شاید شد،گفتم بی بی داره نامزد میکنه،باز گفت خدارو چه دیدی شاید شد🖤
اگه جواب داد لایکم کن بیام بخونم جوابشو ولی واسه تو ک تموم کردی باید یه متن بهتر و سنگین تر انتخاب م ...

این از نظره خودمون تو رابطمون سنگین حساب میشد عزیزم🥺چشم میذارم

پشیمونیت به هیچ دردی نمیخوره🙂از طرف کسی که تا حد مرگ عاشقه و ترک شده این حرفارو میگم بهت

نه میدونی ما اونطوری نبودیم که رفتنامون واقعی باشه خودشم میدونه