2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره😫🤣

انگاری خیلی ذوق داشتی آفرین مادر خوبی هستی😂😂😍😍😍

بعضیا که بارداری تاپیک سقط میزنن یا اینکه میگن چه غلطی کردیم این بچه رو باردار شدیم آدم ناراحت میشه این وسط شما رو دیدم همچین کاری کردید خیلی خوشحال شدم🥰🥰

ایشالا که بارداری فردا برید آزمایشگاه و آزمایش خون بدید

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

بی‌بی چکای الان اصلا این شکلی نیستن که😐

برگه رو از توش در اورده😂😂

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

عزیزم بیبی چک عادیه من از داخلش دروردم 😂😂😂

چه کارررریه اخه زدی خرابش کردی.. دوباره بزارش داخل ببینیم چی به چی اصن.. قاطی کردیم بخداااا😟😟

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
۳ ساله منتظرم  یکی مثل اونا یکیم مثل من

ایشالا این سری باردارید خدا مصلحت هر کیو بهتر میدونه

ماییم که نباید قدردان باشیم

دلم روشنه 

ایشالا تا چند روز دیگه تیکرو میزنی😍😍