2777
2789
عنوان

گربه ام برگشت با چه وضع داغونی😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2067 بازدید | 54 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بابام میگه دیوونه شدی عین فلانی شدی (یه آدم ساده و دیوونه که اطرافمون زندگی میکنه) کل روز هی به ص ...

😂😂😂😂😂😂

من مامانم فک میکنه با پسر حرف میزنم 

خبر نداره هر چی سینگله اینجا جمع شده با هم خوشیم میخندیم😂😂😂

من تو مجردیام گربه زیاد داشتم

هیجوقت ول نمیکردن بردن 

حتی شبام پیشم میخوابید پیشولی 

هیچوقت نرفتن سالها باهام بودن

چ سگ چ گربه 

سلام عزیزم اگر نظراتت بامن متفاوته اگر مخالف حرف و ایده و عقیده  من هستی اگر احساس فرهیختگی داری و پیام منو بی فرهنگی میدونی خواهش میکمم ریپلای نکن و نظر عقده و سطح فرهنگ تو برای خودت حفظ کن و نگهدار بدون باهمون کلمه اول ک حس کنم میخای ابراز عقیده کنی من دیگ بقیه شو نمیخونم و جوابی هم نمیدم همونطور ک من بارها مخالف عقیده ای بودم ولی خوندم و گذشتم
این عکس انگار عکس سر پسر همسایمون بخددددددا

😂😂

سلام عزیزم اگر نظراتت بامن متفاوته اگر مخالف حرف و ایده و عقیده  من هستی اگر احساس فرهیختگی داری و پیام منو بی فرهنگی میدونی خواهش میکمم ریپلای نکن و نظر عقده و سطح فرهنگ تو برای خودت حفظ کن و نگهدار بدون باهمون کلمه اول ک حس کنم میخای ابراز عقیده کنی من دیگ بقیه شو نمیخونم و جوابی هم نمیدم همونطور ک من بارها مخالف عقیده ای بودم ولی خوندم و گذشتم
اتفاق افتاده واسه خودمم  بعد یه هفته برگشت  بیچاره دروغ نمیگه که

منکه نگفتم دروغ میگه...ولی خخخخ...خخخخ....من باشم میگم رولَه کجابودی تاحالا...خدایا مرگ د دس این بچه...خودم گربه دارم...درکش مبکنم...مال من یه چشمش ابیه یه چشمش سبز...ولی بنظرم یکی ازچشماش تو دعوا باگربه ها آسیب دیده ومن فکرمیکنم ابیه