2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ایشاللا منم باردار باشم😁

چند وقته اقدامی؟

بالاخره خدا بغلمو با دستاش پر کرد خدایا خیلی دوست دارم نذاشتی حسرت مادرشدن رو دلم بمونه 🥺❤                            امضای قبلیم:خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی🌙🥺؟                    موند به قلبم حسرتش به دست بیارمت 🥀🥲                        ما کوچیکا خدامون بزرگه.......🍂🌱                                    

سلامت باشیییی

واسه منم دعا کن بی بی چکم مثبت بشه

بالاخره خدا بغلمو با دستاش پر کرد خدایا خیلی دوست دارم نذاشتی حسرت مادرشدن رو دلم بمونه 🥺❤                            امضای قبلیم:خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی🌙🥺؟                    موند به قلبم حسرتش به دست بیارمت 🥀🥲                        ما کوچیکا خدامون بزرگه.......🍂🌱                                    

۴ ماه

انشالله باردار بشی 

منم ۳ ماه خیلی منتظرم😔

علائمات قبل پریودیتو بهم میگی؟

سینه هام باد کرد و درد می‌گرفت  

و دلم یهویی درد می‌گرفت حس میکردم میخوام پریود بشم ولی خبری نبود خداروشکر

خدایا میدونم میدونی..!!
انشالا هر چی بیخیال تر باشی بهتره نگران نباش خدا بخاد میشه 

انشالله

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز