2777
2789
عنوان

بیاین سوال بپرسین (حس ششم)

| مشاهده متن کامل بحث + 1870 بازدید | 200 پست
اره همش حس میکنم دوسم نداره

حساس باش چون شوهرت از اون مردایی هست ک احساساتش رو بیان نمیکنه زیاد 

دوست عزیز لطفا  به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره اینطوریه 

واقعا دوسم داره یعنی

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
برا منم بگو ❤️ كي همو ميبينيم؟؟ منو چطور دختري ميبينه؟؟ چيز ديگ هم ازش حس ميكني بگوووو❤️

یه پسری میبینتت قد بلند و لاغر از دیدنت خیلی خوشحال میشه کارمنده و با اون آینده خوبی داری تو هم کنارش خوشحالی

یه صلوات همین الان بفرست 

دوست عزیز لطفا  به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰

کی عروسی میکنیم

چند ماه بعد باردار میشم توروخدا بگو

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
یه پسری میبینتت قد بلند و لاغر از دیدنت خیلی خوشحال میشه کارمنده و با اون آینده خوبی داری تو هم کنار ...

فرستادم برات عزيزم 

ولي لاغر نيس هم كارمنده هم كار خودشو داره 

كي همو ميبينيم؟؟

ايت الكرسي هم بزات ميخونم ❤️

….

اره اینطوریه  واقعا دوسم داره یعنی

بله دوست داره تو خیلی توی زندگیت مضطرب هستی شوهرت دوس نداره لطفا اصلاح کن خودت رو چون داری بیشتر از همه ب خودت ضربه میزنی چقدر حرص میخوری تو اخه

انرژی منفی میدی شوهرت از خونه فراری شده 

خیالت راحت شوهرت از همه زن ها بیزاره فقط ب تو فکر میکنه شاد باش لبت بخنده کام اون شیرینه

فرستادم برات عزيزم  ولي لاغر نيس هم كارمنده هم كار خودشو داره  كي همو ميبينيم؟؟ ايت الك ...

نی قلیون نه ها

لاغر ینی چاق نیس نمیدونم چجوری بهت بگم بدنش تو پر نیس ولی لاغرم نیس

عزیزم سوالا را به ترتیب جواب بده لطفا❤️

دارم سعی میکنم ب ترتیب جواب بدم

سلام عزیزم من چه سالی ازدواج می کنم؟مشخصات همسرم چیه؟کی و کجا شاغل میشم؟مرسی عزیزم

بخاطر تشکر اخرت نتونستم جواب ندم💛

سال اینده ازدواج میکنی با مردی ک توی محل کارت اشنا میشی باهاش