2777
2789
فقط ببخشید باز سوال میپرسم هرتایپیک رو جداگونه کپی کنم ببرم اونجا یا میتونم چنتارو باهم کپی کنم؟

سلام

هر تاپیک لینک مخصوص به خودش رو داره.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@نی_نی_یار_3   سلام ..نی نی یار جان ..وقتی میخوام لایک کنم یه پستیو ارور میده باید چند بار بز ...

سلام

❤️❤️❤️ ممکنه بار اول دو دوم نشه لایک کرد اما معمولا دفعه سوم میشه لایک ورد.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

بیشتر ببینید
ممنون عزیزم

خواهش می کنم.

🦋🦋🦋

🟥🟥🟥 کسانی که براشون خطا میده:

1️⃣  بعد از کپی لینک دستتون رو روی صفحه نگه 🟥 ندارین ⬅️

بعد از کپی لینک، لینک توی کلیپ بوردتون هست از آن جا بگذارین. 

این طوری لینکتون مشکی میشه بعد بفرستین.

🌈🌈🌈نکته: در مورد نحوه ی لینک گذاشتن در تاپیک نه پست از همین روش اول برید.

یا

2️⃣ بعد از کپی لینک دستتون رو روی صفحه نگه ✅️دارین و بعد بزنین الصاق (الحاق یا جایگذاری) ⬅️⬅️ بعد بزنین روی لینک ⬅️ زیرش یک لیست میاد بزنین روی اولین علامت از سمت چپ ⬅️ این طوری لینکتون مشکی میشه بعد بفرستین.

✅️✅️✅️ کسانی که براشون خطا نمیده:

از این به بعد برای آبی کردن لینک ها

بعد از کپی کردن لینک:

دستتون را روی صفحه نگه دارین و بزنین الصاق (الحاق یا جایگذاری).

۲ مورد هست که نمیشه گفت.

بیشتر ببینید
ممنونم عزیزم

خواهش می کنم.

🦋🦋🦋

بیشتر ببینید
سلام ❤️❤️❤️ ممکنه بار اول دو دوم نشه لایک کرد اما معمولا دفعه سوم میشه لایک ورد.

سلام قشنگم ..اول اینجوری نبود از دیروز اینجوری شده میزنم میزنه ارور اره  سه بار زدم یه بارم نشد منم گفتم ولش کن دیگه لایک نمیکنم ..

سلام

🟥🟨🟥 اگر تاپیکتون پستی نداشته باشه یا فقط خودتون داخلش پست گذاشتین سه نقطه زیرش رو بزنین خودتون می تونین حذف کنین.

🌸🌸🌸بقیه تاپیک ها🌸🌸🌸

اول لینک تاپیکتون رو کپی کنین بعد خصوصی برای niniyar_1 بفرستین:

🟢🔴🟠 ۳ تا راه حل برای کپی نشانی لینک تاپیک:

1️⃣ برید داخل تاپیکی که می خواهید حذف بشه اون بالای صفحه که آدرس رو نوشته بزنین آن جا بعد علامت کپی رو بزنین.

2️⃣ بزنین روی عکستون ⬅️ نی نی سایت من ⬅️ پست جدید در تاپیک هایی که ایجاد کردم ⬅️ هر تاپیکی که می خواهید حذف بشه دستتون رو رویش نگه دارین بعد کپی نشانی پیوند

https://www.ninisite.com/profile/forum/CreatedTopics

3️⃣ بزنین روی عکستون ⬅️ نی نی سایت من ⬅️ بزنین روی سه تا خط موازی بالا سمت راست ⬅️  کادر قرمز بالای صفحه 🔴پروفایل من🔴 ⬅️ هر تاپیکی که می خواهید حذف بشه دستتون رو رویش نگه دارین بعد کپی نشانی پیوند

یا

(مثلا جایی پست گذاشتین هم می تونین بزنین رو پروفایلتون ⬅️ هر تاپیکی که می خواهید حذف بشه دستتون رو رویش نگه دارین بعد کپی نشانی پیوند )

🟥🟥🟥 بعد از کپی لینک:

💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟

برای حذف تاپیک باید:

🟢 خصوصی لینک تاپیکتون رو برای niniyar_1 روزهای زوج اگر تعطیل نباشه بین ساعت های ۱۰:۳۰ تا ۱۲ و ۱۴ تا ۱۵ بفرستین.   

@niniyar_1                

🟦🟦🟦 بدون درخواست دوستی می تونین پیام بفرستین.

💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟

بیشتر ببینید