2777
2789
عنوان

پر غصه ام...

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 20 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خوبید ممنونم که جویای احوال بودید چند باری خواستم پیام بزارم ولی انقدر سرم شلوغ بود و ....اصلا وقت نمیکردم 

بابت این موضوع معذرت میخوام 

حالم که بگم خوبه افتضاح هست ترو خدا فقط اگه هم رو دوست دارید کاری که من کردم رو نکنید از هرجایی صدای میشوندم فکر میکنم اون هست و میگم اگه منو با این اوضاع ببینه فرار میکنه و پشت سرش هم نگاه نمیکنه اندازه ۲۰ سال پیر شدم 

شکسته داغون ولی فهمیدم به هیچ کسی نباید دل بست و ساید باورت نشه بیشتر از ۲ ماه میشه والدینم رو کلا ندیدم و حتی زنگ هم نزدیم و هیچ وقت دیگه نه میخوام ببینمشون و نمیخوام صداشون رو بشونم برای همیشه فراموش شدن برام 

ولی هنور و هنوز و هنوز و..... دل تنگ تنها کسی خواهم ماند که با شالی که بافته شبا میخوابم و....

شاید باور نکنی به هرکی میرسم میگم نکنه محدثه باشه 

نکنه ازش خبر داشته باشه 

متن های آخر کتاب شازده‌کوچولو 

مسافر میگه اگه کسی از شازده‌کوچولو خبر داشت بهم خبر بده 

و من به همه میگم اگه کسی از تاج سر من خبر داشت بهم خبر بده ممنونش میشم 

سلام خوبید ممنونم که جویای احوال بودید چند باری خواستم پیام بزارم ولی انقدر سرم شلوغ بود و ....اصلا ...

سلام خواهش میکنم
میدونم درگیر کار و مشکلات هستید
من کاربری قبلیتون رو داشتم و اونجا حرف میزدیم بعد که ترکید و تاپیک زدم حالتون رو جویا شدم دیدم که با این اکانت پیام گذاشتین، اما فکر کردم شاید مایل نباشید صحبت کنید خیلی ،همینجوری خاموش دنبالتون میکردم
شکست عشقی خیلی درد طاقت فرسایی هستش و با تموم وجود درکش میکنم
توی تاپیکا گفته بودین قرار بوده یادگاری هایی که داده بودین بهش رو برگردونه، برگردوند؟ صحبت کردید باهاش؟ هیچی نگفت به خودتون؟

سلام خوبید ممنونم که جویای احوال بودید چند باری خواستم پیام بزارم ولی انقدر سرم شلوغ بود و ....اصلا ...

دلم میخواد فقط یک بار دیگه از دور حتی ببینمش بعد بمیرم 

انقدر دلم براش تنگ شده 

و هیچ وقت دیگه والدین خودم رو نمیرم ببینم 

واقعا هر روز بیشتر حس میکنم اصلا وجود ندارن یک جاهایی اصلا یادم میره والدینی  هم دارم فقط منتظر اون دنیا هستم که چی هست چی میشه چی خواهد شد و شاید همه هیچ بود ما همه هیچ شدیم 

هنوز با خبر تو سن ۷۵ سالگی بعد ۴۰ اندی سال زندگی دارن میزنن تو سر هم فقط زندگی تک تک بچه هاشو خراب کرد ۱۶ سال پیش وقتی رفت برای یک سال گقتم دیگه بر نگرد اگه مادری بیا مارو هم ببر نمیتونی مهم نیست ولی بر نگرد خسته شدیم ولی برگشت برای راحتی خودش نه برای بچه هاش