2821
2789
بروفن بده پسر منم تب داشت بروفن دادم حالا سرفه هاش شروع شده

سرفه هم میکنه سه روزه امروز از عصر تب داره 

هرکاریم میکنم پایین نمیاد خسته شدم دیگ

شدید خوابم میاد میترسم خوابمم ببره😭

گاهی سکوت،بهتر از انتقامه

استارتر معذرت

میشه جواب منو زود بدین

من الان ۱۷ سالمه

از یکسال پیش یه کیس ازدواجی مناسب برام پیش اومده

چن روز پیش مادرش زنگ زد که اگه من راضیم باهم بریم بیرون

امشب گفتم که نمیخوام البته دودل بودم زمانی که زنگ زدن گفتن که نمیخواد اولویتش درس انگار یکمی پشیمون شدم

با دونفر حرف زدم گفتن که باید اول میرفتم میدیدمش

الان بنظرتون زشته که زنگ بزنیم بگم که ببینمش؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پیاز اخه!

انقد فوری تبو کم میکنه امتحان کتید من بچم کرونا داشت تب ۴۰درجه فقط سرم تبشو قطع میکرد اینو یادم دادن واقعا دیگه سرم نزدم بهش با پیاز کنترلش میکردم

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
سرفه هم میکنه سه روزه امروز از عصر تب داره  هرکاریم میکنم پایین نمیاد خسته شدم دیگ شدید خوابم ...

پسر منم ١٠ سالشه از سه شنبه ک از مدرسه اومد تب کرد تا همین امشب.هر ٦ ساعت پروفن دادم ‌.اما سرفه امون نمیده لامصب.نمیتونه بخوابه

هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم  اندوه بزرگیست چه باشی چه نباشی  

لیمو شیرین بهش بده 

اب مایعات زیاد بده بخوره 

خاکشیر رو بزن نت درست کن برا تب خوبه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

ن دکترش گفته ندم چون نمیدونم حساسیت میکنه چیه بدترش میکنه تنگی نفس میگیره

نمیدونستم.پسر منم الرژی داره 😔

هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم  اندوه بزرگیست چه باشی چه نباشی  
من هيچ وقت جواب نگرفتم از پياز

پیتزای شما خرابه😂🤷

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز