2777
2789
عنوان

عکس صورتم

| مشاهده متن کامل بحث + 2818 بازدید | 258 پست
بحثهای خاله زنکی خیلی دوست ندارم 😂روانشناسی سوال داری من در خدمتم

اینجایی که شما عضو شدی جای بحثای خاله زنکیه آخه... 

حتما با روحیاتت سازگار بوده اومدی 

حالا بیخیال 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

😂 سیسی وایس عکس بذاره فعلا قضاوت‌ نکنیم

ای کلک میخواهی بزاریش تو تله عکس بزاره بعد گزارش بزنید عکس گذاشته تا تعلیق بشه بیچاره 

کاربر آقا، نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می‌کنیم ولی او سالهاست خدایی میکند💛 داستان تو هنوز تموم نشده! تو خواهی خندیددر جایی که قبلا گریه کرده بودی.             بخاطر نت شبانه بیدار میمونی بعد میایی استوری میزاری :'فکرش نمیزاره بخوابم'  مخابرات بزنه تو کمرت دروغگو 😒 هزینه هام واگعی و در آمدم کیکه😢   تو واقعاً فکر کردی قلبمو شکستی؟ قلب من گلس داره بیچاره🤪 از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی :گفتش دو روز امریکا درس میدم .؛ یه روزم انگلیس درس میدم ،چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂        قطعا همه ایرانیا وقتی شامپو میزنن شیر آب رو نمیبندن و یه جاییشون رو میذارن زیر دوش که آب هدر نره😂😂طرف همیشه با دخترا حرف میزنه بعد میگه:من اجتماعی ام..😑تو جغرافیایی بدبخت😐همه جا شعبه داریبستن
ای کلک میخواهی بزاریش تو تله عکس بزاره بعد گزارش بزنید عکس گذاشته تا تعلیق بشه بیچاره 

نه بخداا فقط میخوام دیوید بکهام ایران رو ببینم😂

صاحب این کاربری عوض شده است.🚶‍♀️
نه بخداا فقط میخوام دیوید بکهام ایران رو ببینم😂

خب برو گوگل بزن میاره پسره معروفه 

کاربر آقا، نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می‌کنیم ولی او سالهاست خدایی میکند💛 داستان تو هنوز تموم نشده! تو خواهی خندیددر جایی که قبلا گریه کرده بودی.             بخاطر نت شبانه بیدار میمونی بعد میایی استوری میزاری :'فکرش نمیزاره بخوابم'  مخابرات بزنه تو کمرت دروغگو 😒 هزینه هام واگعی و در آمدم کیکه😢   تو واقعاً فکر کردی قلبمو شکستی؟ قلب من گلس داره بیچاره🤪 از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی :گفتش دو روز امریکا درس میدم .؛ یه روزم انگلیس درس میدم ،چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂        قطعا همه ایرانیا وقتی شامپو میزنن شیر آب رو نمیبندن و یه جاییشون رو میذارن زیر دوش که آب هدر نره😂😂طرف همیشه با دخترا حرف میزنه بعد میگه:من اجتماعی ام..😑تو جغرافیایی بدبخت😐همه جا شعبه داریبستن
من عاشق روانشناسیم برا همین عضو شدم . حالا شما هر جوری دوست داری قضاوتم کن 

اوکی راحت باش داداش 

حضورت تو این تاپیک خودش گویای همه چیز هست 😅نیازی به توضیحات نیست دیگه 

😂😂من خودم آخرررشم . میخوای صفحه چتم با همین کاربرایی ک رفیق شدیم و دارم پیام بدین براتون بفرستم

بذار ببینیم اسی که عکس نذاشت حدااقل دس خالی نریم 😂

صاحب این کاربری عوض شده است.🚶‍♀️
کاربر yass flower:  تازه+اسی که یکساعت مارو کاشته🤣 (نتونستم ریپلی کنم اینجوری اسمت نوشتم)

باز منو کاشتی رفتی تنها گذاشتی رفتی😂😂😂

یاد گرفتم هر اتفاقی که تو زندگیم افتاد رو با اغوش باز بپذیرم چون که با اتفاقایی که افتاد تو زندگیم بزرگ شدم همیشه هر راهیو که رفتم فقط برای بدست اوردن آرامش بود و شاید هنوز خیلی راه هست که باید برای بدست اوردنش برم ولی زندگی اینو بهم یاد داد تو این مسیر اگه هراتفاقی برام افتاد چه خوب وچه بد پا پس نکشم و قوی تر به راهم ادامه بدم. من با این تفکر خوشبختم💛✨برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفر هستند اصلا وقت ندارم چون بسیار سرگرم دوست داشتن کسانی هستم که دوسم دارند🌸و قسم به اون روزی که بعد اون همه سختی بهم گفتی«دیدی مال من شدی»دوستت دارم🩵مامانِ رز🩷

اوکی راحت باش داداش  حضورت تو این تاپیک خودش گویای همه چیز هست 😅نیازی به توضیحات نیست دیگه ...

این تاپیک کاملا روانشناسیه و درباره اعتماد به نفسه 😂هر موقع منو تو تاپیکای مادر شوهر و بی بی چک دیدی اسکرین بگیر تاپیک بزن