2777
2789
عنوان

عذاب وجدان داره منو میکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 108 بازدید | 31 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خدا چرا بعضیا انقدر به خودشون اجازه میدن تا توی همه مسائل دخالت کنن منم بچم 3 ماهشه همین مشکلو دارم کاش برا من مادر شوهرم فقط میپرسید، پدرشوهر و برادر شوهرامم زنگ میزنن از شوهرم میپرسن که شیر خودشو میده یا نه منم شیرم کمه شیرخشک کمکی بهش میدم خوب بهتر از اینه که بچه گشنه بمونه ولی بهشون نگفتم چون میگن نه فقط باید شیر خودتو بخوره
ماندگار باش نه یادگار...
نرگس جون من بچم از روز اول شیر نخورد.خیلی شیر داشتم خیلی.جیغ میزد سینه میدید.کلی دکتر رفتم.کلی وسیله خریدم بهش شیر بدم نخورد ک نخورد ب طرز عجیبی جیغ میزد از روز دهم دیگه کلا شیر خشک بهش دادم.مامانم منو بیچاره میکنه ی جوری میگه بچه شیرخشکی انگار مثلا بچم پرورشگاهی و یتیمه.اوایل خیلی اذیت میشدم انقدر بهم عذاب وجدان میداد کولیک داشت بچم با هر دلدردش میگفت تقصیر توئه.دلدرداش تقصیر توئه.خودت نخواستی شیر بدی الان که سه ماه و نیمشه دیگه اهمیت نمیدم ب حرفاش حتی هر کسی میگه شیر نمیدی توضیج نمیدم میگم نه خودم نخواستم بدم ول کن بابا
پسرکم دنیایم با وجودت همرنگ چشمانت آبیست
زنداداش طفلیم هم پسرش 5ماه از بچه من بزرگتره اون شیر نداشت از ماه دوم بچش شیر خشکی شد.اون بیچاره هم این حرفهارو از مامانم میشنید دیگه تا مامانم شروع میکنه فلانی خودشو کشت تا بچش شیر بخوره و ....میگم انقدر قبل من سربسر عروست گذاشتی سر شیربچه ک خدا تلافیشو سر من درآورد پس تقصیر توئه.بزار ی ذره عذاب وجدان داشته باشه
پسرکم دنیایم با وجودت همرنگ چشمانت آبیست
نیکناز بخاطر اینه که دو سال تغذیه بچه از بدن مادر از بدو بارداری حساب میشه بچه کلا دو سال باید از بدن مادر تغذیه بشه که از شروع بارداری حساب میشه تا یکسال و دو سه ماه بعد تولد منم اینو از چندتا متخصص شنیدم
#الحمدلله_علی_کل_حال  
تارا جون خیلی سخته اینجوری مامان من بیشتر نگران اینه که بچه با شیر مادر قوی میشه این حرفشو قبول دارم که شیر مادر بهتره ولی خوب چیکار میکردم من
مرا هزار امید هست و هر هزار تویی
یکسال که خوبه دوستتای من یه سالگی گرفتن من دلم نیومد بگیرم بچه های اونا بهتر وزن گرفتن بعد یکسال غذا واجبتره .
"من آغوش به روی تمام انرژی های مثبت می گشایم و در پی تغییرات مثبت در زندگی هستم".
منم شیر خودم رو ندادم از اول هم شیر خشک دادم ،،،،هر کی هم پرسید گفتم اینطوری راحتترم
آدمهای ساده را بی هیچ دلیلی دوست دارم آدمهای که خودشان هستند و نقش بازی نمی کنند.سادگی شیک ترین ژست دنیاست
وای خداااااا فضول چقد زیاد شدههههه... بیخیال کار خودتو بکن. حرف همیشه و همه جا هست
ﺳَﺮ ﺳِﻮﺍﯾﯽ ﻭ ﻧَﻢ ﻧَﻢِ ﻭﺍﺭﺵ.... ﺗﻪ ﺑﻮﺭﺩِﻥ ﺑﻮﺭﺩِﻥ ﻭ ﻣِﻪ ﻫﺎﺭِﺵ ﻫﺎﺭِﺵ.... ﮐَﺌﻮ ﺁﺳﻤﻮﻧﻪ ﮐِﻤِﻪ ﺳِـــــﻔﺎﺭﺵ.... ﻣِﻪ ﺩﻟﺒﺮ ﺭﺍﻩ ﺩِﺭﻩ نَﺌﯿﺮﻩ ﻭﺍﺭﺵ....