2777
2789
عنوان

دوست پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 40 پست

ازش بخواه بیاخاستگاری

دخترخانوم قشنگ.درحدی نیستم بخوام بگم ولی اگرعاشقت باشه میادخاستگاری وحاضره جاده طولانی عشق ومراحل ازدواج بیادنه میانبربزنه ک اذبت نشه

❌️اقایون،نه ریپلای کنید،نه داخل تاپیکاپست بزاریدنه....❌️باافتخارچادریم😍❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باید ببینی خانوادش چطورین 

رفتار مامان باباش باهم

توی خونشون مرد سالاریه یا نه

تعصبیه یا نه

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
ن 10 ساعت راه بینمون هست

معمولا نتیجه نداره، همش با پیام و چت و تلفن شناخت درستی پیدا نمیکنی، رابطه واقعی یعنی ببینی اش باهاش وقت بگذرونی ، برای ازدواج که اصلااا بهش فکر نکن

اره اتفاقا بهم گفته ولی میگ ن ما اینجور نیستیم واون واسه قدیما بود 

نه هنوزم هستن خوب فکراتو بکن من خودم مجردم از رفتار بابام اذیتم اینقد تعصبی و مردسالاری هست تو خانوادم

💜🧡❤💛💖🖤💓

بستگی به دوتاتون داره دیگه که چقدر رو این فرهنگا تعصب دارین و چقدر انعطاف پذیر هستید

من و نامزدم همشهری نیستیم و مذهبامون فرق داره مشکلی نداریم خداروشکر

من یک ولد از طایفه ای غرق کثافت!یا کل نژادم همگی اهل عبادت.من اهل جنون اهل نماز اهل نجابت.هر طور که باشم به کسی یا احدی چه؟
شدیدا مرد سالارن خودم کردم

منم کوردم ولی توی فامیل ما و خانواده ما مردسالاری نیست غیر از پدربزرگم

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍