یه سوال دارم خدا و توروایات خیلی احترام به پدرو مادر تاکید شده اما پدر یا مادری که با بد اخلاقیش با بد دهنیش با کتک زدنش...باعث میشه بچه روانی وعصبی به بار بیاد و وقتی بزرگ شد نتونه خودش کنترل کنه گناه بچه چیه؟
ظلم درحقش شده، کنترل اخلاق رفتارش دستش خودش نیست
اعصابش ضغیف شده داغون شده
کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کنید
حق حقوق متقابله ...همونطوری که مادر وپدر حق دارن گردن بچه...یه سری وظایف و حق هم بچه داره که گردن پدرومادره ...حتی من شنیدم فرزندم میتونه پدر ومادر رو آغ کنه البته اگه حق باهاش باشه
(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان گیاهخوار💚 intjفمینیست💜 عاشق علم ونجوم👩🏻🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه:) من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنمروزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:) this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خداوند به پدر مادر هم اخطار داده که مبادا از طرف فرزندانتون عاق بشید ، درسته که احترام پدر مادر خییلی واجبه اما خدا که نگفته پدمادراییکه ظلم میکنن رو مجازات نمیکنم اتفاقا عقوبت کارهاشونو هم این دنیا میبینن هم اون دنیا با چشمام دیدم که میگم
زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!
روایات میگه احترام پدر و مادر رو نگه دار اما اگه بی احترامی میکنند. دو حالت داره یا متأهلی یا مجرد اگر متأهلی سعی کن که فقط وظایفت رو به عنوان دخترشون انجام بدی نه بیشتر در حدی که زندگی خودت مختل نشه
اگرم مجردی که آنقدری کارها رو انجام بده که بهت بی احترامی نکنند یا گزک دستشون بدی هر چند به حرف آسونه و به عمل سخته
بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:63 هدف اول:۷۰ ✅ هدف دوم:۶۵✅ هدف سوم:۶۰🔒 هدف نهایی:55🔒 تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30