2777
2789
عنوان

هرچی میخواید بگید:)

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 20 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باردارم دو ماه و نیمم هست

خیلی تهوع دارم ، هر چی میخورم گلاب به روتون بالا میارم، قرص و آمپول و مواد غذایی های مختلفم امتحان کردم اصن فایده نره

هر ۴ روز میرم سرم میزنم

دلم میخاد زودتر این دوران تموم بشه، واقعا سخته☹

خداجونم کمکم کن اینبار نی نیم سالم بمونه❤
باردارم دو ماه و نیمم هست خیلی تهوع دارم ، هر چی میخورم گلاب به روتون بالا میارم، قرص و آمپول و موا ...

اینم میگذره:) تو باید این سختی هارو حتمل کنی اگه میخوای ی فرشته کوچولو تو بغلت داشته باشی💜

بوراهه یعنی تا مدت طولانی دوست دارم و بهت اعتماد دارم    2025
با کسی ک ن آدمو میگیره ن میذاره بقیه بگیرن چیکار کنم؟

اگه مطمئنی قرار نیس بگیرتت ولی خودت دوس داری ازدواج کنی پس عمرتو پاش تلف نکن، زودتر بهمش بزن

اگه اینکارو نکنی آخرش فقط تو ضرر میکنی چون اون یا کلا ازدواج نمیکنه یا هم اگر ازدواج کنه هر موقع خاست میتونه بره خاستکاری کسی که میخاد و براش دیر نمیشه

اما برای شما ضرره چون ممکنه خاستگار های خیلی خوبی بیاد که بخاطر این شخص از دستشون بدین و آخرش هم هیچی به هیچی..

سعی کن با عقلت تصمیم بگیری عزیزم...

خداجونم کمکم کن اینبار نی نیم سالم بمونه❤