2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اون روز دونر مرغ خونگی پختم خوب شد...پاستای آلفردو هم تاحالا خودم نپخته بودم پختم عالی شد...اینار ...

مرسییی عزیزم من اصلا تابحال پاستا نپختم هیچ مدلشو شوهرا انقد رو مخن نمیذارن 

ولی الان کلیییی برف اریده سرده نمیتونم برم مغازه بخرم فردا پس فردا میپزم مرسیی عزیزم

دونر چجوری درست کردی؟

این کاربری برای۴ نفر است
خوردین هم؟؟ماشالله. من هنوز نمیدونم چی بذارم

والا قرار نبود بخوریم، یهو به خودم اومدم دیدم عه تخم مرغشم زدم!!! زود بود ولی چاره ای نبود دیگه😁

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
وایی خوش بحالت خوششششبحالت  من آرزو بدل موندم اصلا یکساعت برم تو یک پارک بشینم🤧

عزیز دلم واستون از خدا بهترین حال ممکن را آرزومندم

امیدوارم خواسته‌های قلبیتون به داشته هاتون تبدیل بشه 

میشه بپرسم چرا برای خودتون وقت نمیذارین؟

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
افرین بنظرم فسنجون انتخاب خوبیه

عزیزم اگ ماهی داری خیلیی آسون میشه و تا یکساعت دیگ هم آمادس 

اگ نداری مرغ بنداز آبپز بشه با پیاز و ادویه اا و نمک و ابلیمو و فلفل دلمه ای (برا اینک خوش طعم بشه)بعد برنجو بار بذار و اینارم اخرسر سرخ کن 

میتونی گوجه و سیب زمینی هم کنارش تفت بدی یاام بیاری با رب انار بخورید ا(ین غذا برای من از هپه چیز راحتتر و خوشمزه تره

این کاربری برای۴ نفر است
عزیز دلم واستون از خدا بهترین حال ممکن را آرزومندم امیدوارم خواسته‌های قلبیتون به داشته هاتون تبدیل ...

من برای خودم تو خونه کلی وقت میذارم کتاب و مدیتیشن و ورزش و روتین پوستی و همههه چیز ولی فقط تو خونه 

خیلیی دلم میخواد یکی باشه بریم ییرون حتی تا یک پارک یا کافه( تنهایی نمیتونم برم )

تو یک شهره غریبم هیچکسو نداریم شوهرمم از صبح تا ۱۱شب سرکاره

این کاربری برای۴ نفر است
مرسییی عزیزم من اصلا تابحال پاستا نپختم هیچ مدلشو شوهرا انقد رو مخن نمیذارن  ولی الان کلیییی ب ...

یدونه سینه مرغو نازک برش زدم رشته ای...بهش یه حبه سیر رنده شده اضافه کردم با یه ذره روغن زیتون که اگه نباشه هم مشکلی نیست..گذاشتم ۲ ساعت یخچال موند...توی تابه روغن ریختم و فلفل دلمه ای و پیازو که خلالی یا نگینی هستشو تفت دادم و بعد یکم رب اضافه کردم و بعدش یدونه گوجه خرد شده اضافه کردم...مرغارو هم اضافه میکنیم و تفت میدیم وقتی سرخ شد دو سه تا قارچو که ورقه ای خرد کردیم اضافه میکنیم و تفت میدیم...بهش نمک و فلفل و اویشن میزنیم و میزاریم بپزه...۲ ۳ دقیقه آخرم چند قطره ابلیمو میزنیم...به صورت ساندویچ میشه خوردش با خیارشور و کاهو یا تنهایی با نو

یدونه سینه مرغو نازک برش زدم رشته ای...بهش یه حبه سیر رنده شده اضافه کردم با یه ذره روغن زیتون که اگ ...

دستت طلا گلم همه این موادو دارم خونه 

الان بلندمیشم درست میکنم 😘

این کاربری برای۴ نفر است
من برای خودم تو خونه کلی وقت میذارم کتاب و مدیتیشن و ورزش و روتین پوستی و همههه چیز ولی فقط تو خونه& ...

الهی بگردم واقعاً تنهایی سخت هست باز خداروشکر که به خودتون به لحاظ های دیگه اهمیت میدین 

من هم با دخترام تنها هستیم اما آخر هفته دیگه از پنجشنبه می‌زنیم بیرون مهمانی و خارج از شهر و ... 

به خودم باشه اینقدر در طول هفته خسته میشم که دوست دارم کلی بخوابم اما مجبورم بیشتر وقتم صرف بچه ها بشه 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
الهی بگردم واقعاً تنهایی سخت هست باز خداروشکر که به خودتون به لحاظ های دیگه اهمیت میدین  من هم ...

الهی خدا دختراتونک حفظ کنه عزیزم 

همسرم حتی امروز ک جمعس سرکاره میتونه نره ولی از لحاظ مالی واقعا تحت فشاریم اول زندگیمونه تازه ۶ ماهه عروسی گرفتیم 

تحمل میکنم تا روزای بهتر بیاد🥲

این کاربری برای۴ نفر است
الهی خدا دختراتونک حفظ کنه عزیزم  همسرم حتی امروز ک جمعس سرکاره میتونه نره ولی از لحاظ مالی وا ...

فداتون بشم عزیزم

هیچ حال بدی ،شرایط نابسامانی ،پایدار نخواهد بود

انشالله که به لطف خدا و زحمات خودتون همه خواسته های قلبیتون به وقوع می‌پیوندد