2777
2789
ببین دیگه تو دل اون گل‌پسر چه خبراس🤣

خوابه بچم

هنوز خبر نداره🤣

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روزه م باشوهرم قهرم پسرم کنارمه وعلائمه سرماخوردگی داره خدارحم کنه

خیلی خیلی التماس دعا دارم

بعد از افطار کردن بپر شوشو رو ببوس آشتی کنین پسرت گناه داره مامان و بابا شو قهر ببینه

منم سرما خوردم شب که افطار کردی چیزای مقوی بخور مریض نشی الآنم استراحت کن تا شب 

غذا دم گذاشتم خونه تمیز کردم شوهرم بیدار شد پرید بهم احمق منم ناراحتم اومدم اتاق برم ی دوش بگیرم سرح ...

برو بشین ناهارتو که رحمتشون کشیدی بخور بعد یه دوش بگیر بپر اتاق زیر پتو خوراکی هم ببر فیلم نگاه کن و خوراکی بخور بیخیال دنیا بابا 

۱۴ بار سوره حمد خوندم  اتفاقا به فکرت بودم عزیزم  ان شاالله خبر سلامتی مادرتو بدی  ...

مرسی مهربونم 😭😭

تو رو خدا فراموشش نکن با دل مهربونت براش دعا کن 🥺💔

ان شاءاللَّه هر چی از خدا میخواهی بهت بده 

هیچ وقت تو حال الان من قرار نگیری هیچ وقت 

دارم دق میکنم  جمعه خود را با اشک آغاز کردم با غصه 😭 تو رو خدا برا سلامتی مادرم دعا کنید و ح ...

خوندم عزیزم

انشالله تنشون سالم باشه و روزاتو با خنده و خوشحالی شروع کنی