2821
2789
خدای من 😁😁😁 حس ششم هیچکس درست نیس  آرش ۴۶سالشه

به خدا من چقدر خدارو شاکرم برای این حسی که به خانوم ها داده . واقعا مردها باید قدردان خدا باشن این همه شوق ازدواج دارن . پسری رو که نه آنچان می شناسن . با تمام وجود دلشون براش پر می کشه

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

به خدا من چقدر خدارو شاکرم برای این حسی که به خانوم ها داده . واقعا مردها باید قدردان خدا باشن این ه ...

نه من دلم پرنمیکشه .زود از آدما میگذرم. به شرایط مالی خودم بیشتر فکرمیکنم تا ازدواجم

جز  اسی  کسی منو ریپ نزنه
کاملااشتباه من پدرم فوت شدن🥲

خدا بیامرزه .این چیزا رو باور نکنید . خوبه که امید دارید اما تلاش کنید به موفقیت برسید اونی که قرار بیاد یه روز می رسه بالاخره

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
نه من دلم پرنمیکشه .زود از آدما میگذرم. به شرایط مالی خودم بیشتر فکرمیکنم تا ازدواجم

ولی طرف تا 46 بی خیال بوده ممکنه تصمیم به زندگی متاهلی بگیره ؟  

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز