2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😂😂اخه از سه روز و سه شب گذشته

نگو خوابم برد بگو اتفاقی افتاد که نتونستن جواب بدم و دیگه سر گوشی نرفتم شرمنده. اگه گفت چی بگو چیز خاصی نیست و حرف را ببر یک سمت دیگه 

تو رفتی مهمونی؟ چیکردی؟😂

دیوانه ها زن و مردو جدا کردن خب؟ 😂💔

اولش حوصله سربر بود شدید

بعد دختر پسرعمه ی شوهرم اومد کنارم

هیچی دیگه مشغول غیبت و... شدیم گذشت به خوبی و خوشی😂

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
😂😂😂😂 خوخوبه  بهتر

خداروشکر زیاد درگیر دخترعموی شوهرم و چاقیم نشدم🥺

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
،😂اره داشت کش میداد یه ربع قبلشگفته بودم خیلی خوابم میاد باز حرف میزد 

😂 تقصیر خودش بود بیخیال خخخ 

امسال ما عید نداریم شادی نداریم...ما عزاداریم ....عذا دار عزیزامون🖤

خداروشکر زیاد درگیر دخترعموی شوهرم و چاقیم نشدم🥺

الحمدالله

بابا منو دارم چون میکنم واسه اینکه ۵ کیلو تضافه کنم بعد تو  چاقی زیادی نییتی نزار از این چاق تر بشی ولی حرص لاغر شدنم رو نخور

خدایا من بهت ایمان. اعتقاد. و اعتماد دارم❤️

الحمدالله بابا منو دارم چون میکنم واسه اینکه ۵ کیلو تضافه کنم بعد تو  چاقی زیادی نییتی نزار از ...

چشم عزیزم💙🙂

معذرت خواهی لازم نیست فقط بگوببخشید صدای شما ارام بخشه منم لالا شدم هی وای😂😅

یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂