2777
2789
اصفهان خیلی شهر زیبایی هست  من واقعا از سفر بهش لذت میبرم و عاشق غذاهای سنتی تون هستم ، خصوصا ...

اره من شهر اصفهانو دوس دارم ولی خودم اصفهانی نیشتم شوهرم نظامیه اینجا ساکنیم چندین ساله😁

تا خدا بنده نواز اس به خلقش چه نیاز😉

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حالا ما له له یکم بارون و برفو داریم🥲

ما خونمون دقیقا رو به روی دریا هستش و این خوبی رو داره دریا که اجازه نشستن برف رو به سختی صادر می‌کنه😁ولی برف که بیاد حسااابی میاد یهو دو متر

سال ۹۴اخرین بار اومد که کلا برف زده شدم.جلوی در کاملا بسته شده بود تا بالای دیوار

خیلی دلم میخواد بریونی بخورم.عکساش هوس انگیزه.اما به خودم دلداری میدم که حتما گوشت گوسفندی و بو میده ...

عزیزم 

ان شاءالله قسمت بشه 

باورتون نمیشه منم دیدگاهم بهش چیز دیگه بود 

اما وقتی واسه اولین بار یکم خوردم 

دیدم نه نمیشه ازش گذشت 

کنارش یه آب گوشت مخصوص هم میزارن با نان سنگک و نارنج 

خیلی خوشمزه س اما نباید زیاد ازش بخوری چون سنگینه

غذا های سنتی شون خیلی لذید بود 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
ما خونمون دقیقا رو به روی دریا هستش و این خوبی رو داره دریا که اجازه نشستن برف رو به سختی صادر می‌کن ...

الان دیگه فک نکنم همچین برفی بیاد

من مشهدیم اصفهانی نیستم چندین سال اصفهان زندگی میکنم بریونی خوبه خوشمزس ولی همه پسند نیس مثلا همسرم ...

نه عزیزم بخاطر قیمتش نه😂میگم بو میده گوشت گوسفندی من فقط گوساله میخورم حتی تو خورشت های پر ادویه نمیتونم سمتش برم از بوی بدی که داره

ما خونمون دقیقا رو به روی دریا هستش و این خوبی رو داره دریا که اجازه نشستن برف رو به سختی صادر می‌کن ...

عکسسسسس بده 

من دریا دوس

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

نه عزیزم بخاطر قیمتش نه😂میگم بو میده گوشت گوسفندی من فقط گوساله میخورم حتی تو خورشت های پر ادویه نم ...

من که اینقد عاشق گوشتم نمیتونم درکت کنم😂😂😂

الان که تاریکه اما عکسش رو تو گوشیم دارم صبر کن میفرستم دخترم هر روز قبل مدرسه عکس میگیره😄

باشه عزیز بیزحمت عکس فرستادب ریملای بزن بیام

تینجا خبلی وقته روزه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.