2821
2789
خودتم بگو مثلا هرسوالی میپرسیم طرف مقابلم جواب بده من تو یه جمع که از قضا مادربزرگ خواستگارم هم حضو ...

وااییی😅😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️

من یه بار که نمیدونستم داداشم با دوستم(همین دوستم که تو تاپیکام گفتم تو کماست🥲) دوستن داشتم ...با دوستم حرف میزدم و چون داداشم بخاطر دعوا باهاش حالش بد بود بهش فحش دادم بعد دوستم گفت میدونی اون دختره کیه و من اون موقع فهمیدم دارم به دوستم فحش میدم🥲😅🤦‍♀️

...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من دیگه با اجازتون برم لالا کنم فردا بازم خدمت میرسم،سهم منم نگه دارینا

خوب بخوابی خداکنه گمت نکنیم😅

اقایون درخواست ندین لطفا،اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن حوصله ی بحث ندارم و اینکه وقتی جواب نمیدم یعنی نظرت برام مهم نیس فکر نکنی حق باتوعه
وااییی😅😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️ من یه بار که نمیدونستم داداشم با دوستم(همین دوستم که تو تاپیکام گفتم تو کماس ...

وای چه حس مزخرفی😂💔

ان شاءالله حالش خوب شه و برگرده🥺

خب چه سفری بهت خیلی چسبیده؟ 

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
وای خدانکنه من عصبی بشم😂🥺 یه سری که شوهرمو مورد عنایت و ضرب قرار دادم دو سری هم با همکلاسی هام د ...

یا خدا تو دیگی کی هستی خواهر. من خودم دوسال پیش داشتن میرفتم پیشک داداش کوچیکم با 5نفر درگیر شدم کتک زدیم خوردیم آنا بیشتر خوردیبم ولی دونفر اصلیشونن گرفتیم بردیم کلانتری. ح

آقا هستم 🚫💔
یا خدا تو دیگی کی هستی خواهر. من خودم دوسال پیش داشتن میرفتم پیشک داداش کوچیکم با 5نفر درگیر شدم کتک ...

دمت گرم بابا

ما گروه خشنیان هستیم😂

چه حرفی تو دلت بوده یا هست که نتونستی به کسی بگی؟ 

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
آره اونم تا آخر حرفام هیچی نگفت🥲😂🤦‍♀️ ممنونم عزیزم🥲🥺🫂 سفر به مشهد🥺🥲

بیچاره شوک بوده🥺😂💔

من هم مشهد هم کلاردشت

بپرس😁

دمت گرم بابا ما گروه خشنیان هستیم😂 چه حرفی تو دلت بوده یا هست که نتونستی به کسی بگی؟ 

اره بابا آبجی جنگی هستیم 😅... حرف همون که خودت میدونی ت.      ج.          ز 😔

آقا هستم 🚫💔
گم نمیکنی میام درخواست میدم

خب پس حله

اقایون درخواست ندین لطفا،اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن حوصله ی بحث ندارم و اینکه وقتی جواب نمیدم یعنی نظرت برام مهم نیس فکر نکنی حق باتوعه
اره بابا آبجی جنگی هستیم 😅... حرف همون که خودت میدونی ت.      ج.      ...

نمیدونم خنگم یا چی ولی درست نفهمیدم🥲

خداکنه اون مورد نباشه! 

من دیگه حرفی تو دلم ندارم، ولی داستان زندگیم همیشه تو دلم بود و دلم میخواست خالیش کنم که کردم.... 

جرات دونفره نداریم😁

عکستو بفرست🤪

آره خیالت راحت حله حله

برو بخواب دیگه