2777
2789
عنوان

برف اخجون

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 47 پست
جات خالی رفتیم تو بالکن دو تا چای زدیم و یه پوک سیگار  چقد آرامبخش بود  زیر برف

وای خوش به حالت

اقایون درخواست ندین لطفا،اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن حوصله ی بحث ندارم و اینکه وقتی جواب نمیدم یعنی نظرت برام مهم نیس فکر نکنی حق باتوعه

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

بله مرسی ،نمیدونستم  ممنون ک گفتی برف ندیدهِ عزیز

هه معلوم نیس کدوم بی ریختی هستیا والا در سطحی نمیبینمت ک باهات هم کلام شم هری 

اقایون درخواست ندین لطفا،اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن حوصله ی بحث ندارم و اینکه وقتی جواب نمیدم یعنی نظرت برام مهم نیس فکر نکنی حق باتوعه
مامانم گفت از سر شب کرمانشا داره برف میباره ساوه هم داره سفید پوش میشه جاتون خالی رفتیم دور دور یه ح ...

خوشبگذره

توهم برو حال میده 

والا نمیزارن💔

خوشبگذره

ممنون انشالله طرفای شما اینقد بباره صب پاشی بری برف بازی

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
کی نمیذاره بابا برف دیگه کجا گیر میاد  اینم یکی دو باره تو طول سال

ننم

ممنون انشالله طرفای شما اینقد بباره صب پاشی بری برف بازی

اره خواهر خداکنه

🥺🥺🥺عیب نداره صب برو برفبازی  فک کنم زمین میگیره این برفه

خدامنه تا صبح بباره

ان شاء الله تا صبح یکسره بیاد برف بشینه دخترم رو فردا ببرم برف بازی ذوق برف رو داره 

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

ان شاء الله تا صبح یکسره بیاد برف بشینه دخترم رو فردا ببرم برف بازی ذوق برف رو داره 

اوهوم اره🥺🫂

تهران عبدل آباد 

عه خوب شد دیدم تاپیکتون رو ، اولا خوشحالم خوشحالید ، بعدش ممکنه بگید عبدل اباد قیمت لباس چجوریه ، کجاهاش بریم برای خرید ، ما از شهرساان اگه بشه میخوایم بیایم ، به هوای اینکه اونجا قیمتا مناسب تره

کاربری دست سه نفره ، لطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرستید