2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هم خیلی بلندم و عمم هم خیلی خیلی  ولی کل خانواده کوتاهتر از منو عمم هستن حتی مردا

چتد سالگی پری شدی 

همین که دوهزار اسرائیلی کشته شدند تموم رسانه های دنیا اومدن و این خبر پوشش دادن 😑....بگذریم که جنایت و کشت و کشتار بشدت محکوم میکنم😡... ولی حرفم اینه که مدتهاس که ترکیه فاشیست ماشین کشتارش داره در نقاط و جای جای که مردم کورد زندگی میکنن نسل کشی میکنه😶 ....بدون هیچ پوشش خبری در دنیا جینساید رخ میده ....در حق کوردها ....😐😑😶
مرسی راستی قد شما چند بود

با این برگ ریزونی که امشب دیدم ، کلا پودر شدم 😂😂 

زیاد رو قد من حساب نکن 🤦🏻‍♀️🤣

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

منکه مشکلی ندارم ، بقیه کوتاهن به من چه !😂 

چند سالگی پری شدی 

همین که دوهزار اسرائیلی کشته شدند تموم رسانه های دنیا اومدن و این خبر پوشش دادن 😑....بگذریم که جنایت و کشت و کشتار بشدت محکوم میکنم😡... ولی حرفم اینه که مدتهاس که ترکیه فاشیست ماشین کشتارش داره در نقاط و جای جای که مردم کورد زندگی میکنن نسل کشی میکنه😶 ....بدون هیچ پوشش خبری در دنیا جینساید رخ میده ....در حق کوردها ....😐😑😶
غلط کردن 😂  هر چی میکشیم از این قد کوتاه هاست ...لقمه بزرگتر از دهن شون برمیدارن🤣 اون از دخ ...

عزیزم شما حرص نخور پسرا دخترای قد کوتاه خوششون میاد نه بلند ! 

حالا بیشتر با قد بلندت پز بده

۱۵ 

من ۱۶قدم ۱۷۸

عزیزم شما حرص نخور پسرا دخترای قد کوتاه خوششون میاد نه بلند !  حالا بیشتر با قد بلندت پز بده

عزیزم همه پسرا که بد سلیقه نیستن 😌🤌

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨