sn77 مدیر عضویت: 1398/05/17 تعداد پست: 2077 عنوان خواستگار | مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 18 پست خانما ی خواستگار دارم ادم خوبیه خونه نداره ماشین نداره اخلاقش هم نمیدونم دقیقا چطور هست کارمند حقوقش هم ماهی ۱۰ تومن چجوری بگم نه که غرورش نشکنه و ناراحت نشه؟؟؟ برا سلامتی امام زمان مون لطفا ی صلوات بفرستید❤ 1402/11/12 | 20:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sn77 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/17 تعداد پست: 2077 قشنگ بگو خونه و ماشین و پس انداز نداری حقوق ام آنچنان نیست یعنی خودش دلیل رو نمیدونه عجیب 😑😑 ادمی مادی نیسم ولی اخه با ده تومن ادم چجور زندگی کنه بدون خونه و ماشین برا سلامتی امام زمان مون لطفا ی صلوات بفرستید❤
rahiiiiiiiiii عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 738 خواستگارت معلم نیست؟ همسر من معلمه . ۲۲سال پیش من در شرایط شما بودم . ولی خدا بزرگه ، با توکل به خدا ، الان از زندگیم از لحاظ مالی راضی هستم .
sn77 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/17 تعداد پست: 2077 خواستگارت معلم نیست؟ همسر من معلمه . ۲۲سال پیش من در شرایط شما بودم . ولی خدا بزرگه ، با توکل به خدا ... اره عزیزم درست حدس زدی تا همین ۵ ۶ سال پیش هم خرید خونه و ماشین ممکن بود با حقوق کم ولی الان.... برا سلامتی امام زمان مون لطفا ی صلوات بفرستید❤
rahiiiiiiiiii عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 738 اره عزیزم درست حدس زدی تا همین ۵ ۶ سال پیش هم خرید خونه و ماشین ممکن بود با حقوق کم ول ... ببین یه معلم میتونه راحت ، شغل دوم داشته باشه تابستون هم تعطیله . خیلی از معلم ها شغل دوم دارن . اگه پسر خوبیه ، بیشتر در موردش فکر کن