2777
2789
عنوان

بنظرتون سگ مون کمبود محبت داره ؟؟😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 28 پست
وای ننه چه نازه🤣🤍 سگ خیلی عاطفیه به شدت حتما باهاش بازی کنید غذا و توجه و تشویقیم که باید داد بهش

اره  بهش غذا میدیم میخاستیم یه سگ خشن ازش بسازیم ولی اونقد خنگه فک کنم همون بدرد دوستی میخوره 🤣🤣

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توله سگ از بازی و توجه هیچ وقت خسته نمی شه . سر و پوزه ی خوبی داره . قلم پاش هم درشته . 

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
وای ننه بچه رو ببرید هی بدوعه سگی که هی ناز میخواد چون تخلیه انرژی نمیشه و کاری برای انجام دادن ند ...

اره طفلی تک و تنهاست ولی امروز دهنش مارو .... تا پیداش کردیم 😂

قلاده کتفی براش بگیرید بهش زنجیر نبندید گناه داره

رنجیر نیست فقط روز اول بسیتم ک مثلا عادت کنه به محیط ازاده کلا شبا میزه تو لونه 

تورو خدا زندانیش نکنین بزارین حیاط باشه فقط مواظب باشین بیرون نره

آخه فرار میکنه بعد شبا یخ میزنه هنوز خیلی کوچیکه بعدم شبا شغال د روباه میاد تو باغ میخورنش

توله سگ از بازی و توجه هیچ وقت خسته نمی شه . سر و پوزه ی خوبی داره . قلم پاش هم درشته . 

آره ولی نمیدونم نژادش چیه ددوس دارم زود برزگ شه گنده شه 😂دیگ نگران نباشم ک حیوونا دیگه بخونش بچمو😪

آره ولی نمیدونم نژادش چیه ددوس دارم زود برزگ شه گنده شه 😂دیگ نگران نباشم ک حیوونا دیگه بخونش بچمو😪

نژادش که بومی ایرانه . اگر می خواهید سگ نگهبان خوبی بشه . نباید هر کسی بیاد پیش اش . اگر کار اشتباهی فقط یک نفر دعواش کنه و جلوی هیچ کسی دیگه نباید دعوا کنه

که غرورش بشکنه . منظورم زدن نیست ها . هم اخم یا بلند کردن صدا . یه توله سگ خوبه دیگه ی هم پیدا کنید . اگر

دوتا باشن خیلی بهتره دل و جرئت اش چند برابر می شه .

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
نژادش که بومی ایرانه . اگر می خواهید سگ نگهبان خوبی بشه . نباید هر کسی بیاد پیش اش . اگر کار اشتباهی ...

ممنون از راهنمایی تون آره میخام قوی شه فقط شوهرم بهش غدا میده من نمیرم زیاد طرفش مامانش ک خیلی سگ خوبی بود امیدوارم اینم یشه

ممنون از راهنمایی تون آره میخام قوی شه فقط شوهرم بهش غدا میده من نمیرم زیاد طرفش مامانش ک خیلی سگ خو ...

یه رگ سرابی داره .