2821
2789
عنوان

مامانم..

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 37 پست
میخوام نگرانم نباشه🧑‍🦯 بهتر از اینه که بعد هر تفریح بشینم زار بزنم 

من دقیقا مثل توام قبلا همین عقاید رو داشتم نه میزاشت برم بیرون و نه برم خونه دوستام و این کلا من رو ناراحت میکرد دوستام اصلا باهام حرف نمیزدن میگفتن و باهام دوست نبود آدم خسته میشه ...... ولی خب چاره چیه ؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

🙂حس میکنم تا شوهر نکنم ولم نمیکنن ولی چاله به چاه...

چند سالته؟

اگر کیس مناسبش هست خب ازدواج کن ولی خیلی تحقیق کن خیلیییییییی دقت کن خیلیییییییی 

یه دختر پر انرژی شاد و خانواده دوست🧕🏻😜💃🏻خدا جونم بابت همه چیز شکرت 🙏🏻♥️ کاربری دست بقیه هم هست😁یا امام رضا (ع) خودت پناهمون باش🤍✨هیچ گونه ای از زیبایی درخشان تر از یک «قلب پاک» نمی درخشد✨🤍
۱۸  خاستگارم نیست خیر سرم😂😂

وای نه سنت کمه فعلا ازدواج نکن 😶😂

یه دختر پر انرژی شاد و خانواده دوست🧕🏻😜💃🏻خدا جونم بابت همه چیز شکرت 🙏🏻♥️ کاربری دست بقیه هم هست😁یا امام رضا (ع) خودت پناهمون باش🤍✨هیچ گونه ای از زیبایی درخشان تر از یک «قلب پاک» نمی درخشد✨🤍
وای نه سنت کمه فعلا ازدواج نکن 😶😂

😂😂بخوابم خاستگار نیست 

اینم نمیخوام فعلا ازدواج کنم من هنوز زندگی ندیدم بعد برم شوهر مسئولیتام بیشتر شه محدودتر شم

همیشه دوستام پول میزارن برا بقیه تولد میگیرن خونشون ولی من نمیرم اما پولشو میدم  بعد فیلموشنو ...

بنظرم هم درسته هم اشتباه

مامان منم اینطوری بود

فقط میخواستم ازدواج کنم و از اون خونه فرار کنم

و اینجوری میشه ک علت ازدواج فرار میشه

بنظرم هم درسته هم اشتباه مامان منم اینطوری بود فقط میخواستم ازدواج کنم و از اون خونه فرار کنم و ا ...

ببین حرفت درسته که محدود کردن درسته هم اشتباه در صورتی اشتباه که کلا محدود کنی 

من حتی برا چیزی هم از مامانم اجازه میگیرم میگه نه 

مجبورم دیگه هیچ بهش نگم و انجام بدم 

نتیجه کارای خودشه که فقط دروغ بشنوه🧑‍🦯

2824
2823
2791
2779
2792