2777
2789
عنوان

بوی عرق

| مشاهده متن کامل بحث + 1349 بازدید | 90 پست
سنگ مرداب حاوی فلز سنگین سرب است. فلزات سنگین به فلزاتی با چگالی بیش از پنج گرم بر سانتی متر مکعب اط ...

وای ممنونم

خودمم میخواستم تحقیق کنم 

همه چیزایی که میگن رو سیو میکنم مطالعه میکنم بعد استفاده 🙏🏻

@خربوریدان     این کاربر عزیز توی تاپیکهاشون معرفی محصول دارن حتما ببینید

🥰

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اونایی که زیاد عرق میکنن باید هر شیش ساعت مام رو تمدید کنن نه اینکه یبار بزنی تا حموم بعدی بادی اسپلش و پودر خوشبوی کننده بدن بزن به لباسات عطر بزن 

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»

اسی میری حموم زیر بغلت و قشنگ لیف با کف زیاد بکش 

لیزر یا اپلاسیونم حتما انجام بده 

خیلی از بوها بخاطر موهای زائده زیر بغله

پروانه صفت کشته هر نور مشو 🍃      تاخودبینی تو از خدا مانی دور             نزدیکتر آی وازخدادورمشو❤️✨

وای نه هر کی یه هفته نره حموم بوی گل نمیده که بوی 🤢 میدن ، من هر روز دوش میگیرم با اینکه لاغرم هستم و مام هم میزنم اص

لا بوی عرق نمیگیرم ولی هر روز باید لباسامو عوض کنم و یه آبی به تنم بزنم تازه هر روز ادکلنم میزنم شوهرم بهم میگه ماهی 🐟 چون همیشه توی آبم 😄 البته پول آبمون هم خیلی زیاد میاد 😅

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝