2777
2789
عنوان

کاشت حلزون 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1584 بازدید | 22 پست
خب ما تست هاش رو انجام دادیم نوارگوش و اسکن از سر و صورت و تست ای بی آر داره و مسجل شده ک کاشت قطع ...

ینی ما فقط وقت عمل باید مشخص کنیم

که نمیدونم اون نیاز به نوبت داره یانه

شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...
خب ما تست هاش رو انجام دادیم نوارگوش و اسکن از سر و صورت و تست ای بی آر داره و مسجل شده ک کاشت قطع ...

اگر تاییدیه دکتر اجل لوئیان را دارید، کار سخت نیست. همان کاری که گفته انجام دهید.

پزشک عمومی، فعالیت در زمینه پوست و مو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست عزیز از تاپیک های قبل بارداری خوندمتون 

فقط از خدا براتون صبر میخوام که بتونید از این آزمون الهی سربلند بیرون بیاید ...

از خدای مهربونم و از امام رضای رئوف میخوام سلامتی کامل به گل دخترتون عطا کنه 

از امروز تا ۱۴ روز به نیت شفای دخترتون هرچقدر بتونم صلوات میفرستم 

از رحمت خدا ناامید نشید فقط 

عزیزم منم اقدامم از اول توئیت هاتو خوندم چیکار کردی که باردار شدی؟؟ چیا خوردی همشو دقیق میگی برام😭 ...

از من نپرس من الان ی بچه مریض دارم😔

از یکی ک نتیجه خوبی گرفته بپرس

فک کنم تو تاپیکام هست قرص و آمپولای لعنتی الان یادم نیست

الان فقط اسم درد و مرضای بچم یادمه

ان شاءالله به همه خدا سالم و صالح و بی درد سر بده

هیییییییی😞

شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...
از من نپرس من الان ی بچه مریض دارم😔از یکی ک نتیجه خوبی گرفته بپرسفک کنم تو تاپیکام هست قرص و آمپولا ...

ناشکری نکن عزیزم  میدونم همشو خوندم🥲 انشالله خوب میشه بچت🥺

دکتر به من فقط تنظیم هورمون و بایو فم داده☹️☹️

از من نپرس من الان ی بچه مریض دارم😔از یکی ک نتیجه خوبی گرفته بپرسفک کنم تو تاپیکام هست قرص و آمپولا ...

سلام عزیزم وضعیت گل دخترت چطوره خوب شده؟ راه تنفسیش باز شده؟ انشالله که خدا بهش سلامتی میده و به زودی زود خوب میشه قشنگم من فک میکنم دلیل اینکه این سری مشکلات رو بچت پیدا کرده زایمان زود رسه و ماهی بوده که بچه تکمیل میشده ولی اینکه توی سونو سه بعدی و انومالی نشون نداده عجیبه نگران نباش خدا خودش بزرگه نماز بخون و دعا کن نینی خوشگلت سلامتی پیدا میکنه

سلام عزیزم وضعیت گل دخترت چطوره خوب شده؟ راه تنفسیش باز شده؟ انشالله که خدا بهش سلامتی میده و به زود ...

سلام عزیزم ممنون

دوبار جراحی شده راه تنفسیش و یه جراحی دیگه هم داره😞

هنوز کامل باز نشدهممنون خیلی التماس دعا

بعضی مشکلاش ب زود ب دنیا اومدنش ربط داره ولی شنوایی و بلعش مادرزادی هست و مشکل عصب داره