2777
2789
عنوان

چرا زخم دلمو تازه کرد اخه چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 19 پست
خب منم همینطور بود دقیقا من پیامامو سین میکرد جواب نمیداد تنهاامیدم این بود که بلاکم نکرده میتونم بف ...

منم بلاکم نکرد ولی من رفتم بهش گفتم هرگز هرگز حلالت نمیکنم و دیگه هم بهت پیام نمیدم

بنظرت براش مهم بود که گفتم حلالت نمیکنم؟

خب چطورشد که برگشت مال شما؟

منم بلاکم نکرد ولی من رفتم بهش گفتم هرگز هرگز حلالت نمیکنم و دیگه هم بهت پیام نمیدم بنظرت براش مهم ...

من چله ایت الله حق شناس انگار برام معجزه کرد که برگشت چون قبلش خیلی برخورد بدی باهام داشت کم کم سرد شد که دیگع به جایی رسید حتی جوابمو نمیداد زنگ میزدم یا رد میکرد یا جواب نمیداد ولی من همچنان پیام میدادم بهش تااینکه یروز وقتی زنگ زدم گوشیو جواب داد۴کلمه حرف زدیم وهمین سراغازی شد برای اشتی کردن کم کم روز به روز بهتر شد البته بازم پیام میدادم گاها تا۳ ۴روز جواب نمیداد که من اصلا برخورد بد نداشتم خودم پیام میدادم خودم جواب خودمو میدادم خوش می اوردم درواقع از درون داغون بودم میخواستم بزنم لهش کنم که اینکارو باهام میکنه امادلم گیر بود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایت چله چجوریه؟

چله ایت الله حق شناس ۴رکعت نماز داره زیارت عاشورا به روش خاص خونده میشه اصلاتوی طول چله نبایدگناه کنی اگه خواستی بگو کاملترش روبگم الان مهمون دارم نتونستم کامل بگم ببخش