2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

پس مثل سیاه پوستا نمی شن ؟  و اینکه یعنی اصلا برنزه بشه کسی بر نمی گرده حالت اول ؟

ن بابا در اون حد ک نمیشن الا با سری چیزای خارجی و تحت نظر دکتر بشن

ن برمیگرده ولی یکم طول می‌کشه تا سلول جدید کلا ملانین جدید بسازه و رنگ پوست مثل اول بشع

پس مثل سیاه پوستا نمی شن ؟  و اینکه یعنی اصلا برنزه بشه کسی بر نمی گرده حالت اول ؟

خارجیا انجام میدن خیلی اوکی و خوشگل 

ولی ایران اون امکانات و محصولات نیس

مگر آدم خیلی هزینه کنه مثل همون خارجیا و ب روش اونا

ن بابا در اون حد ک نمیشن الا با سری چیزای خارجی و تحت نظر دکتر بشن ن برمیگرده ولی یکم طول می‌کشه تا ...

یعنی با خارجی و تحت نظارت دکتر اونجوری هم میشه ؟ 

حالا اگر پادشاه و سلطان بودم این دردسرها نبود 

یه کنیز از افریقا میوردم در کنار باقی حرمسرا

یعنی با خارجی و تحت نظارت دکتر اونجوری هم میشه ؟  حالا اگر پادشاه و سلطان بودم این دردسر ...

اره میشه با اون روش ک بعید می‌دونم سختی و هزینه زیاد داره اینجا 

اره والا راحت ترینش همون کنیز از آفریقای🤣

اره میشه با اون روش ک بعید می‌دونم سختی و هزینه زیاد داره اینجا  اره والا راحت ترینش همون کنیز ...

حالا یه سوال خارجیا تبدیل به سیاه پوست می کنن می تونن شبیه اروپایی ها هم بکنن ملتو ؟ 

حالا یه سوال خارجیا تبدیل به سیاه پوست می کنن می تونن شبیه اروپایی ها هم بکنن ملتو ؟ 

اره با گلوتاتیون تزریقی 

عوارض هم داره برای کبد 

ایران ک اصلا وجود نداره امپولش و ممنوعه

الا بدی از دبی و اون ور بیارن 4 جلسه بیشتر باید تزریق بشه حداقل و هرجلسه قیمت آمپول ب پول ایران حداقل 40, میلیونه اصل و خوبش

قرص گلوتاتیون هم هست یکم تاثیر داره توی 3 ماه در حد دو الی 1 درجه پوست روشن و شفاف میشه 

ولی تزریقی کامل حتی مثل گچ می‌کنه ادمو