2777
2789

وای استارتر معذرت خواهی میکنم رفتم تو اطلاعاتت اومدم بزنم تبادل نظر رفت رو قسمت دوستی ببخش

کاربر پسر/شیطان پرستم / امضام فان نیست/ دوست عزیز اگر مخالف امضامی بحث نکن بام چون به جایی نمی‌رسی / عاشق شخصیت ابلیس هستم 😍 اتئیست کاکتوس هَم باشی #بَغلت میکنم حتی اگه باعث زخمی شدنِ #تنم بشه:)' M+A=❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ویژگی از خودم که خیلی دوست دارم اینه که در بدترین شرایط دست نمیکشم نمیتونم که بکشم اون همه هدف و برنامه دارمو هرگز به کم قانع نیستم یه طوری که الان لیست اهدافمو بنویسم واستون احتمالا منو دیوونه بدونید😐😂

کاربری از ۱۴۰۲با منه. اگر مذهبی و متعصب و معتقد به خرافه و دعا و ....هستید لطفا روی من ریپ نزنید در تاپیک ها هم نظر ندید.

والا فقط باید بگم موش ! یا سوسک ! که از جات پاشی!🤷☺️ 

و الا اینجوری که تو توی ۱۷ سالگی نا امیدی هیچی نمی‌تونه برات کاری کنه!

آخه چه خبره ؟!☺️ هنوز ۱۷ سالته  ☺️ کلی وقت داری!☺️

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️
والا فقط باید بگم موش ! یا سوسک ! که از جات پاشی!🤷☺️  و الا اینجوری که تو توی ۱۷ سالگی نا امی ...

بزار بت خلاصه بگم : خانواده ای دارم که تو زندگیم فقط کارتمو پر کردن هیچوقت نتونستم باهاشون از مشکلاتم بگم چون اعصاب شنیدن حرفامو ندارن و سرم داد میزنن و من با همین سن کم خودم تنهایی تا الان از پس خودم بر اومدم و واقعا خستممم

۱- سعی کن از مسیر لذت ببری. 

تو زندگی هر قله رو که فتح کنی بعدش برات بی ارزش و کم اهمیت میشه چیزی که واقعا تو زندگی لذت بخشه تلاش برای رسیدن به هدف نه خود هدف. زندگیت رو محدود ب یکی دو هدف خاص نکن تا دچار حس پوچی نشی.

۲- قدر اطرافیانت رو بدون مخصوصا بستگان درجه یک اینا همیشه نیستن، هواشونو داشته باش تو فقط برای خودت نیستی باید برای دلخوشی اینا هم تلاش کنی و زندگی کنی. اینم بدون دو دسته آدم بی منت برات وقت می‌زارن پدر و مادر و معلم ها.