2777
2789

اعتیاد نداشته ک بخاد با متادون ترک کنه متادون یک نوع قرصه ک حالت سر خوشی میاره امشب باهاش یکم بحث کردم هیچوقت جیبشو نمیگشتم امشب ک برگشت نمیخواستم اصلا بگردم یعنی قصدم پیدا کردن فلش توی جیب کاپشنش بود با یک دونه قرص متادون از جیبش دراوردم بهش گفتم گفت چون تو عصابم ریدی رفتم خریدم و نخوردمش منم فقط گریه میکردم خودمو لعنت میکردم ک این همه کار کردم ابن همه تحمل کردم اگ بیکار بود اگ همش مینالید تحمل میکردم به صاحب کارم هزار بار رو انداختم اصلااااا خودمو نمیبخشم خدایا بی وجدان بسه دیگه یک ادم مگ چقد کشش داره الان رفتم دوش گرفتم دلم میخاست رگمو بزنم ولی ترسیدم اون دنیامم مث این دنیام جهنم بشه من فقط دلخوشیم یک اخلاقش خوبش بودو سالم بودنش ترووووبه امام رضابگین چیکار کنم صبح ک دارم میرم سرکار قرصو پرت کنم بگم بخور تا بالا بیاری؟و اینم بگم ک بخور اینو تمام اعتماد بهتو از دست دادم پس بخور؟اینارو نگم باقرصه چیکار کنم وای داره میمیرم از استرس کمکم کنید😔😔😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفانه متادون خودش اعتیاداوره و عوارضش زیاده 

من باید چجوری بفهمم ک از چند وقته داره استفاده میکنه؟همش امیدوارم ک راس گفته باشه و امشب برااولین بار خریده باشه من باید چیکار کنم😭

من باید چجوری بفهمم ک از چند وقته داره استفاده میکنه؟همش امیدوارم ک راس گفته باشه و امشب برااولین با ...

اگه بخوره یه مدت شارژه وقتی تاثیرش بره حالت خماری داره 

تو اینترنت سرچ کن