2777
2789
عنوان

این داستان آتش نشان

| مشاهده متن کامل بحث + 1198 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید من همکارا اتش نشان داشتم زیاد از شخصیت اکثرشون خوشم نمی یومده.  با این چیزی که تو رسانه ...

تو رسانه خیلی چیزازو نشون نمیدن

اینکه میرن از توی اتیش ی بچه ک تمام تنش سوخته و فقط اسکلتش باقی مونده رو میکشن بیرون

این چیزارو نشون میده؟؟؟!!!!

همه جا توی همه شغل ها ادم خوب و بد هست

ولی کسایی ک جونشون رو کف دستشون گزاشتن واسه جون بقیه.. ن تنها اتش نشان ها... مرزبان ها و خیلی شغل های دیگه قطعا روح بزرگ و ذات درستی دارن

آخه برام سوال پیش اومده یه دختر احساساتی و حساس و  بعضی مواقع ترسو میتونه با یه پسر آتش نشان و ...

اره میشه 

خیلیم زندگی خوبی دارن

من خودم بشدت ترسو و احساساتی ام😁اگ خاستگار اتشنشان داری قبول کن کمه کمش میدونی جاشون تو بهشته و توام شفاعت میکنن😂

اگه به این توصیف باشه ما خیلی جوون پارسال امسال ازدست دادیم که برای کشورشون و ما کشته شدن شکنجه شدن ...

هر شغلی و هر شخصیتی که برای امنیت و جامعه زحمت کشیده مثل پدر شما هم قابل احترام هستن دوست عزیز

اگه به این توصیف باشه ما خیلی جوون پارسال امسال ازدست دادیم که برای کشورشون و ما کشته شدن شکنجه شدن ...

زبون کی درازه؟؟؟؟؟؟؟؟😐

شما پدرت ایثارگره خداخیرش بده قطعا جز اون افرادی ک گفتم ذات درست و پاکی دارن.. پدر شماهم بوده..

چرا جبهه میگیری؟!😐 برو پیام کسی ک جوابش رو دادم بخون متوجه میشی

در ضمن کسی اتشنشانی رو از رو بی پولی انتخاب نمیکنه

ببخشید عذر میخام مغزخر نخورده ک بره تو اتیش خودشو ب کشتن بده برا ی حقوق بخور و نمیر

ندونسته صحبت نکنین خاهشا

در ضمن کسی اتشنشانی رو از رو بی پولی انتخاب نمیکنه ببخشید عذر میخام مغزخر نخورده ک بره تو اتیش خودش ...

مگه بقیه از رو بی پولی شغلشون انتخاب میکنن خیلی ها رو میشناسم بخاطر مزایا و ساعت کاری اتش نشیتن شدن که شغل دوم داشته باشن