2777
2789

خونه تکونی 

خرید وسایل عید 

مانتو دارم استفاده نشدن نویه.

شلوار کفش شال کیف برای خودم 

برای خواهرمم کفش میخرم 

امسال خریدام ب عهده خودمه 

پدرمم خرید خونه رو انجام میده 

شنیدم دعای نی نی سایتی ها زود برآورده میشه،میشه در حقم خواهری کنین دعام کنین تا به عشقم برسم🥲متعهد به قلب یار(e)...یاد بگیر هیچ وقت نا امید نشی..🕊🌱 چون امید تنها قدرتیه که میتونه تو رو به مقصدت برسونه(:️ https://t.me/nimiazghalbm_ea                                 لینک کانال تلگرامم لطفا عضو شین خوشحال میشم اونجام حمایتم کنین🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عید امسال عزادار مادرم هستیم قرار نیست هیچ کار خاصی بکنیم فقط میدونم قزار وحشتناک ترین عید زندگی مو ...

خدا رحمتش کنه 

خدا بهت صبربده عزیزم🥺

تاپیک رکورد سلامتی عضو گروه ۵ وزن اولیه ۶۶/۵۰۰ وزن فعلی۶1/6۰۰ وزن هدف ۵۹ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏

عید امسال عزادار مادرم هستیم قرار نیست هیچ کار خاصی بکنیم فقط میدونم قزار وحشتناک ترین عید زندگی مو ...

خدا رحمتشون کنه 🥲، منم مامانم چندساله فوت شده کاملاً درکت میکنم خدا به دلت صبر بده🥲

والا الان همه میگن حتما باید خرید باشه منم دلیل اصلی ایجاد تاپیک همین بود همون خونه تکونی هم خیلی خ ...

زیاد ب حرفای بقیه توجه نکن

خونه تکونی ینی همه میکنن اینایی ک میگن نه هیچ حسی نیس زودتر از بقیه شروع میکنن😂😂😂

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
بعد عید بخرین اجناس بمونه دستشون .انگار ارث پدرشونو میخوایم بخریم

🤣🤣🤣🤣

اره بخدا قیمتا نزدیک عید نجومیه

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄