2777
2789
والابخدا چ ادمایی پیدا میشن ادم شک میکنه اصلا ابتدایی رو تموم کرده باشن🤣🤣🤣🤣🤣این دیگه زدن نداره ...

خب چرا توهین میکنی نه سنش زیاده نه حرف نامربوطی زد منم نظام قدیمم اتفاقا شیمی ما حجمش خیلی ازاین شیمی بیشتربود و سخت تر دلیل نمیشه مسخره کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه دوازدهم بی‌تربیت اینجا چه گهی اومده بخوره! این سایت برا مامانای نی‌نی‌داره مگه کوری ایم سایت رو ...

گوه هم خوردی بیتربیت پررو ، منک تورو نمیخورم ، سایت ارث بابات نیست میای زر میزنی انترخانوم 

بتوچه گمشو

@نی_نی_یار_14  

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                  

بچه دوازدهم بی‌تربیت اینجا چه گهی اومده بخوره! این سایت برا مامانای نی‌نی‌داره مگه کوری ایم سایت رو ...

اینا اگر آینده داشتن دنبال سایت بارداری نبودن خواهر 😂😂😂

مو فرفری جذاب❤️
چقدر خودت رو توجیه میکنی بچه جون لا کتاب رو باز نکردی رفتی اونجا هنوز میخوای بگی سخته وال وبله همین ...

عزیزم من تلزه شیمی پایه رو تموم کردم موقع امتحان هنوز به دوازدهم نرسیده بودم

خب چرا توهین میکنی نه سنش زیاده نه حرف نامربوطی زد منم نظام قدیمم اتفاقا شیمی ما حجمش خیلی ازاین شیم ...

خودش شروع کرده میگه درس نخوندی ،از حرف زدنش معلومه چجور ادمیه

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                  

عزیزم من تلزه شیمی پایه رو تموم کردم موقع امتحان هنوز به دوازدهم نرسیده بودم

درسته ولی به هرحال از متن کتاب نخونده بودی دیگه اینکه به بقیه میگی زمان شما اسون بود مال ما سخته توجیه اتفاقا کتابای قدیما خیلی سخت وسنگین بوده الان خیلیاش رو حذف کردن