2777
2789
عنوان

شوهرم از الان اومده خونه فوتبال ببینه

| مشاهده متن کامل بحث + 3553 بازدید | 115 پست
بچه دارم ۳ تا هم دارم ، ولی خب روزای جمعه ی فیلم داره همسرم ۱ ساعته ،نمیرم اتاق ولی خب سعی میکنم خود ...

نه من نمیتونم باباش اومد دیکه سرگرمش کنم سه تا بچه باهم بازی میکنن ولی یه دونه یا مادر همبازیشه یا پدر تا پدرش نیس من وقتی میاد باید باهاش وقت بگذرونه اخرهفته ها هم که ما کلن نیستیم مادرو خواهرم یا میبرنش پارک یا توخونه باهاش بازی میکنن

دخترم همیشه میگه بابا دوستم نداره به گوشش میرسه از مادر پدرش عین خیالش نیست میگه مگه گشنه گذاشتمش حا ...

میشه ، برو بگو ولی با همون لحن ک گفتم ی چشمک هم بزن بگو میدونم فوتبال دوست داری ولی سروصدا نمیکنیم

بعدا هم راجب روابط دختر و پدر بهش بگو که دخترتون داره وارد سن التی میشه و اگه رابطش با پدرش خوب نباشه و حس کمبود کنه وقتی بزرگ میشه بیشتر مایل ب مردهای خیلی بزرگتر از خودش میشه و... 

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم می بینم

سلام عزیزم اگر نظراتت بامن متفاوته اگر مخالف حرف و ایده و عقیده  من هستی اگر احساس فرهیختگی داری و پیام منو بی فرهنگی میدونی خواهش میکمم ریپلای نکن و نظر عقده و سطح فرهنگ تو برای خودت حفظ کن و نگهدار بدون باهمون کلمه اول ک حس کنم میخای ابراز عقیده کنی من دیگ بقیه شو نمیخونم و جوابی هم نمیدم همونطور ک من بارها مخالف عقیده ای بودم ولی خوندم و گذشتم

اتفاقا برو دعوا راه بنداز بزا کوفتش بشه فوتبال

خدایا به علی کمکم کن خدایا میدونم برات بنده خوبی نیستم ولی تو همه امید و پشت و پناه منی خدایا به علی به فاطمه به حسن و حسین دستامو بگیر ای همه امید من تو دنیا منو نا امید نکن.