2777
2789
عنوان

تجربی

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 35 پست
نه منظورم اینه امسال چون نهایی شده تمام وجودت تلاش کن اگه دیدی نشد برو ریاضی هنر و....نظر شخصیته بار ...

میدونم نهایی شده تازه ۵۰٪ کنکور شرط معدله خیلی میترسم نگرانم 

دلمم نمیخاد رشتمو عوض کنم فقط دنبال راهکارم قویش کنم

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

شیمی و زیستم خیلی خوبه  ولی ریاضی فیزیک افتضاح :/ همش تک میشم

اشکال نداره همون زیست و شیمی سعی کن قوی نگه داری که پایه و اساس دوازدهمه ریاضی هم مرتبطه ولی فیزیک هر پایه جدا هست ربط نداره بهم 

دانشجو❤️👩‍⚕️
اشکال نداره همون زیست و شیمی سعی کن قوی نگه داری که پایه و اساس دوازدهمه ریاضی هم مرتبطه ولی فیزیک ه ...

از نظرت با فیلم آموزشی میتونم قویش کنم؟ یا معلم خصوصی بگیرم 

چیکارش کنم؟

از نظرت با فیلم آموزشی میتونم قویش کنم؟ یا معلم خصوصی بگیرم  چیکارش کنم؟

من با فیلم قوی کردم 

ببین اول حفظیات بخون بعد خود متن و مسعله کتاب تسلط پیدا کن بعد سوال ها دونه دونه حل کن با پاسخنامه چک کن هر جا اشتباه بود پاک کن حل کن بعد یک امتحان کلی از خودت بگیر شبی ۶ صفحه هم حل کنی حرفه‌ای میشی من اینجوری قوی شدم

دانشجو❤️👩‍⚕️
خوبه ؟شما دان کردی؟

من میخوام اشتراک بگیرم که کنکورمو باهاش پیش برم

ببین طوریه که اط درس ساده کتاب شروع میشه تا همون درسو اماده کنکور کنه و رضایتم زیاده ازش

دان نمیشه بکنی در طول اشتراکت میتونی هر وقت خواستی ببینی

وب سایت آلا اگه اشتباه نکنم برای تمام درس های تخصصی ویدیوی آموزشی رایگان داره

گل پاسخ داد: «اَبله! گمان می‌کنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود می‌شکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال می‌کند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز