2777
2789
عنوان

پذیراییم حدود ۴۰ متره ‌ دودست مبل عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 45848 بازدید | 75 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستانی که میگن تلفیق این دو مدل جالب نیست  پس برای استفاده و راحتی چه باید کرد؟

اگر میخوای سبک خونت کلاسیک و مبل استیل و منبتی یا به قول نی نی سایتی ها سلطنتی باشه و از اون طرف مبل راحتی هم برای استفاده دم دستت میخواد باید خونه مناسب این سبک دکوراسیون رو داشته باشی 

تو فیلمهای که همچین سبکی دارن همین فیلمهای ایرانی دیده باشی سالن های خیلی بزرگ و تفکیک شده دارن مثلا خونه دوبلکس دارن سالن دو‌قسمته دارن یک سالن بزرگ رو‌سبک کلاسیک و‌استیل چیدن سالن کوچیکتر و خلوت رو راحتی و مدرن گذاشتن شما نمیتونی سالن یک دست و و در حد شصت هفتاد متر داشته باشی بعد هم مبل کلاسیک بزاری هم مبل راحتی انتظار داشته باشی خونت شیک و به روز هم باشه 

اینجور فقط درهم برهمی به وجود اوردی 

بخصوص اینکه اصلا جالب نیست هم مبل کلاسیک داشته باشی هم مبل راحتی بعد نهارخوری نزاری 

دوستم خونش دو تا سالن داره یک سالن بزرگ مبل استیل با نهارخوری و کنسول و اینه داره یک سالن سمت اشپزخونه میل راحتی با نهارخوری ساده چهار نفره با تی وی گذاشته 

دوستانی که میگن تلفیق این دو مدل جالب نیست  پس برای استفاده و راحتی چه باید کرد؟

اما خوب برلی خونه های ما که نهایت شصت متر  سالن داریم فقط مبل راحتی یا مدرن یا مدلهای کیوت با نهار خوری سبک خودش جالب‌تره 

اگر میخوای سبک خونت کلاسیک و مبل استیل و منبتی یا به قول نی نی سایتی ها سلطنتی باشه و از اون طرف مبل ...

عزیزم ممنونم وقت گذاشتی تایپ کردی 

ولی واقعا کو سالن بزرگ و کو دو سالن مجزا

عزیزم ممنونم وقت گذاشتی تایپ کردی  ولی واقعا کو سالن بزرگ و کو دو سالن مجزا

بله همینه دیگه اول باید به امکاناتمون نگاه کنیم بعد خونه رو‌دکوراسیون کنیم نه چون مثلا کلاسیک بچینیم چون فقط علاقه داریم 

البته من خونه رونالدو رو هم دیدم با اون عظمتش باز سبک مدرن چیده بود تو دکور جدید خونش اصلا از میل استیل و پر منبت خبری نبود 

اما ما ایرانی ها انگار اصرار داریم تو ۴۰-۵۰ یا نهایت هفتاد متر سالن حتما مبل منبتی رو بزاریم 

باهم جور در نمیان ، راحتی خودتو در نظر بگیر میتونی ی راحتی با طرحی دیگه انتخاب کنی ک جدیدتر باشه...بنظرم سلطنتی بیشتر جنبه تزیینی داره و خیلی راحت نیست حتی واسه مهمون... ی دست کفایت میکنه

بی شعور اقتصادی بودن بهتر از بی شعور اجتماعی بودنه...با شعور باش خب؟؟؟؟ 

من از خونه ای که پر شده از مبل خوشم نمیاد 

پذیرایی من 30 متر هست ، همسرم میگه یه دست راحتی بگیریم من میگم پذیرایی بالای پنجاه متر که بود یک دست مبل یا راحتی میگیرم 

همیشه پذیرایی خلوت دوست دارم