2777
2789
عنوان

چه جور مادر شوهری دوست داشتید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 19 پست
مادرشوهر باید دست از سر زندگیمون برداره اح یه تفریحم تنها نمیریم 😭😭 همیشه هست همه جا هست ولمون نم ...

وای  خدا رحم کنه مث مادر شوهر شما  بی عقل نشیم 😬😫

البته من الان مجردم و این نظرات یه مجرده :

تو زندگی بچه هام دخالت نکنم اگه ازم نظر خواستن راهنماییشون کنم.پیش پسرم وقت عروسم نیست از عروسم تعریف کنم (به نظر من محبت شوهر به زنش بیشتر میشه و رابطشون بهتر )،سرزده نرم خونه کسی و قبلش بهش به موقع زنگ بزنم نه ساعت۵و۶🙄،کلا ترجیح میدن اگه کسی بخواد بدی کنه طرف مقابل باشه تا خودم اینجوری آدم دست پیشو داره،بین عروسام فرق نزارم بین نوه هام فرق نزارم،بخوام برم دکتری یا  جایی بقیه رو تو زحمت نندازم خودم برم ،سعی کنم اختلاف بین عروسا یا دخترا و عروسا رو کم کنم نه اینکه خودم پیاز داغ ماجرا رو بیشتر کنم،درسته مسافرت خانوادگی خوبه ولی نه اینکه مثل دُم به بقیه بچسم و همه جا بخوام باهاشون برم .فعلا اینا به ذهنم رسید😊

یا علی نام تو بردم نه غمی ماند نه هّمی بابی انت و امّی •گوییا هیچ نه همی به دلم بوده نه غّمی بابی انت و امّی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه همین قد که گفتین خوب باشیم ولی عروس بدی کرد چہ خاکی توی سرمون بکنیم 😐

اونوقت اگه پسر خودش شعور داشته باشه به زنش گوشزد میکنه 

یا علی نام تو بردم نه غمی ماند نه هّمی بابی انت و امّی •گوییا هیچ نه همی به دلم بوده نه غّمی بابی انت و امّی