2789
خب نگو که داری میری خونش درحد سر زدن برو زود برگرد 

اخه من نمیدونم چرا ی مادر باید اصلا همچین حرفیو بزنه

در حد سر زدنم ک میریم پشت تلفن اولش غر میزنه ک چرا میخوای بیای دخترم خوابه و...

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه من نمیدونم چرا ی مادر باید اصلا همچین حرفیو بزنه در حد سر زدنم ک میریم پشت تلفن اولش غر میزنه ک ...

متوجه ام عزیزم بعضیا اخلاقشون همینه دیگه شما صبرتو زیاد کن هر آدمی که رنجت میده خدا برای امتحان سرراهت گزاشته هردفعه که دلت بشکنه خداباهات حساب میکنه مطمعن باش، بچه ات پرسرو صداست؟ 

آرامش سهم قلبی است که در تصرف خداست... 
متوجه ام عزیزم بعضیا اخلاقشون همینه دیگه شما صبرتو زیاد کن هر آدمی که رنجت میده خدا برای امتحان سررا ...

ی کم شیطونه

بچهای الانکه همه شیطونن بیشتر برا اینم هست مادره که صبر میکنه به شیطنت بچه بیشتر یا حوصله ندارن  ...

من بعضی وقتا صبرمو از دست میدم ولی درکل سعی میکنم صبوری کنم بچه ها واقعا شیطون شدن پسرمن از س ۵تا حالا بیداره شبم نزدکیای ۲بود ک خوابش برد

دیشب س ۲تا ۵بیدار بود اصلا خوابمو گرفته خواب ندارم ی وقتیم این خوابه من‌نمیتونم بخوابم 

بیخوابیم ک ارتباط مستقیم ب اعصاب داره

من بعضی وقتا صبرمو از دست میدم ولی درکل سعی میکنم صبوری کنم بچه ها واقعا شیطون شدن پسرمن از س ۵تا حا ...

اره عزیزم منم وقتی بچم کوچیک بود خیلی خوابش اذییتم میکرد یک ساعتی بیدار میشد تا میومدم بخوابم بیداربود خیلی حساس و زودرنج شده بودم الکی میزدم زیر گریه خواب خیلی رو اعصاب تاثییر داره وگرنه مشکلت اونقدرام مهم نیست که بخای آرزوی مرگ کنی عزیزم ذهنت اینجوری گندش کرده حتما سوره ناس و بخون شیطونی به اسم خناس میاد تو ذهن آدم انقدر فکری میکنه تا ازپا دربیای که چرا اینجوری گفت چرا اینجوری شد... 

آرامش سهم قلبی است که در تصرف خداست...