2777
2789
عنوان

خوووونریزی

| مشاهده متن کامل بحث + 116 بازدید | 32 پست
منم ی معده درد شدید داشتم همون روزی ک ب خونریزی افتادم درد تخمدونام مث درد پری نبود کمتر بود ولی فق ...

علایم بارداری کمو زیاد میشن یهو میبینی هیچیت نیست یهویی ازین رو ب اون رو میشی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علایم بارداری کمو زیاد میشن یهو میبینی هیچیت نیست یهویی ازین رو ب اون رو میشی 

این ماه عکس رنگی انجام داده بود فق شب چهاردهم با ۱۷ ام اقدام داشتم

یعنی ممکنه واقعن؟؟؟

رنگ خون چطوری بود مثل پریودی بود یا فرق داشت

میدونی اوایل با لک قهوه ای شروع شد

ولی خب قرمز روشن نبود تقریبن جگری مانند بود

الانم ترشح دارم میبینی ی رگ قهوه ای دارن بعضی وقتام سفیدن

این ماه عکس رنگی انجام داده بود فق شب چهاردهم با ۱۷ ام اقدام داشتم یعنی ممکنه واقعن؟؟؟

اره والا اتفاقا خیلیا بعد عکس رنگی باردار شدن  تا ۱۶ خیلی مونده تست بزنی احتمال قوی منفیه بزار روز موعدت یا یروز دووز بعد

من یروز بعد موعدم مثبت شد

تازه اولش منفی انداختم سطل باز بزگشتم نکاه کردم دیدم عع روز بعدش بتا دیدم بله🥲الان ۸ هفته و ۶ روزمه

میدونی اوایل با لک قهوه ای شروع شد ولی خب قرمز روشن نبود تقریبن جگری مانند بود الانم ترشح دارم میب ...

اگه قرمز روشن و ادامه دار بود پریودی بود فکر کنم تا دو سه روز باشه لانه گزینیه تو نت هس ببین 

😑 لایک نمیخوام ریپلای کن😐

خونریزی هم داره منتهی ادامه دار باشه شیاف میزارن رعایت ن وارسنگین نکن سرپا نایست تا موعدت بشه

خداااایا بشه دو ساله منتظرم

درد پری نداشتم بق تخمدونام درد میگرف ی درد خفیفم رو کمرم بود و البته معده درد پاهامم سست بودن

اگه قرمز روشن و ادامه دار بود پریودی بود فکر کنم تا دو سه روز باشه لانه گزینیه تو نت هس ببین 

خب ادامه نداشت ک

فقد همووون ی روز بود

ینی دو روز پیش الا پاک پاکم