میشه منو راهنمایی کنید؟ من تاحالا حجاب نداشتم، اما الان دلم میخواد داشته باشم و دوست دارم چادر بپوشم میشه بهم بگید چه مدل و چه سبکی راحت تره برای منی که تازه میخوام شروع کنم؟ میخوام یه چیزی باشه که دانشگاه میرم هم دست و پا گیر نباشه با کوله راستش شال و روسری هم درست بلد نیستم رو سرم نگه دارم ولی دارم تلاشم رو میکنم و اینکه یکمی هم خجالت میکشم که میخوام با حجاب بشم، طبیعیه؟ فکر میکنم زشت میشم و حجاب بهم نمیاد...
سلام عزیزم بهت خیلیی تبریک میگم که یادگار مادرمون حضرت زهرا سلام الله علیها رو سرت میکنی چادر شالدار که جلوش زیپ میخوره خیلی راحته با توجه به اینکه میخوای کوله بندازی خوش فرم میایسته و اینکه خیلی باید خوشحال باشی که خدا ویژه نگاهت میکنه مگه میشه نور الهی بیاد توی وجودت و زیبا نشی منم خیلی ادم معتقدی نبودم روزگار یه طوری چرخید که رفتم حوزه علمیه و طلبه شدم الان تازه میفهمم عشق حقیقی چیه مطمئنم یکم که بگذره خودت متوجهش میشی اگه دوست داشتی برو توی اینترنت وسایت منتظر دات ای ار رو بزن وسخنان استاد شجاعی رو گوش بدی اون موقع انقدر اعتقادت قوی میشه که دیگه نظردیگران اصلا برات اهمیتی نداره و صبح وشب تلاش میکنی تا خدا رو از خودت راضی نگه داری تبریک میگم خواهری التماس دعا