2777
2789
مرسی عزیزم شما رشتت چیه

من تجربی بودم 

تو کنکور هم به خاطر همین معدل ضرر دیدم و به کمتر از خواستم رسیدم 

ولی امیدوارم شما به خواستت برسی🌱

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲
من تجربی بودم  تو کنکور هم به خاطر همین معدل ضرر دیدم و به کمتر از خواستم رسیدم  ولی امی ...

مرسی عزیزم راستش یکم شرایطم سخت ازدواج کردم پسرم دوسالشه الان دوماهی میشه باردارم میخوام تمام تلاشمو کنم ولی خیلی سخته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

موندم چطوری بخونم استرس دارم

مفهومی از الان شبی یکساعت و نیم وقت بزار اول عمومی ها بخون تا فروردین تموم میکنی خوندن به تنهایی هم فایده ندارد باید نمونه سوال حل کنی هر چی بیشتر نمونه سوال حل کنی بردی اگر مثلا مبحثی میبینی مشکل داری پول کلاس هم نده همون رو سرچ کن میاد داخل گوگل میتونی ببینی 

من عمومیم خوبه میتونم کمکت کنم خواستین اینکار میکنم توضیح میدم

بعدش تخصصی ها میمونه که شما هنگامی که میخواین تست کار کنید  قبلش درسنامه و کتاب می‌خونید اونجا باید کتاب درسی رو خیلی خوب کار کنید دقت کنید و کلمات کلیدی رو هایلایت کنید و اگر بتونید نمونه سوال تشریحی حل کنید عالی میشه 

مطمئنم اگر نمونه سوال حل کنی زیاد مثل نهایی ، شبه نهایی ، خیلی ها هم دارن کتاب میدن بیرون تو بازار زیاد موفق میشی صد در صد نمره ی خوبی میگیری 

مفهومی از الان شبی یکساعت و نیم وقت بزار اول عمومی ها بخون تا فروردین تموم میکنی خوندن به تنهایی هم ...

خیلی ممنون از لطفت عزیزم آخه من با شرایطی ک دارم زمان زیادی نمیتونم درس بخونم

خیلی ممنون از لطفت عزیزم آخه من با شرایطی ک دارم زمان زیادی نمیتونم درس بخونم

میدونم با بچه واقعا شرایط سخته مخصوصا اگر دست تنها باشین ولی یک ساعت هم بتونین زمان بزارین کافیه اول عمومی ها

هر اشکالی هم داشتین یا نیاز به توضیح داشتین من در خدمتتونم درخواست دوستی بدین ازم بپرسین