2777
2789
عنوان

شوهر به بچم میگه دایی

| مشاهده متن کامل بحث + 792 بازدید | 28 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ناراحتی نداره که . هنوز براش جا نیفتاده بابا شده چون همیشه دایی صداش کردن ناخودآگاه این کلمه روی زبونشه .

تازه شما حامله ای ، من بچه اولم به دنیا اومده بود تا یه مدت شوهرم میخواست دربارش حرف بزنه یهو بهش میگفت عمو 😂😂😂

عادت میکنه کم کم 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
عهههههه آره شاید معذبه بگه پسرم و... حل میشه

اخه اون بچه رو تو دوسال گذشته دوبار دیده اونم یک ساعت 

با نینی تو شکمم صحبت میکنه میگه پسرم ولی وقتی خسته باشه یهو میگه دایی این منو خیلی ناراحت میکنه واقعا احساس خوبی ندارم

ناراحتی نداره که . هنوز براش جا نیفتاده بابا شده چون همیشه دایی صداش کردن ناخودآگاه این کلمه روی زبو ...

راست میگی طبیعیه ، من فکر کردم چون همش به اونا فکر میکنه اونا براش مهمن این شکلی میکنه فکر کردم از بخت بد منه

راست میگی طبیعیه ، من فکر کردم چون همش به اونا فکر میکنه اونا براش مهمن این شکلی میکنه فکر کردم از ب ...

عزیزم من خودم دو تا بچه دارم ، این روزای شما رو گذروندم ، میدونم چه حسی داری . الان فقط دنبال بهونه ای که بهم بریزی و ناراحت بشی ، چیزای معمولی که اصلا مهم نیستن به نظرت خیلی وحشتناک میاد و میشینی کلی گریه میکنی براشون ، میفهمم ، ولی چون تجربش رو دارم بهت میگم ، تا میتونی به چیزای خوب فکر کن ، خودت رو سرگرم کن با کارایی که دوست داری ، تا دیدی داری بهم میریزی حواست رو پرت کن . حتما سعی کن توی روز یه صفحه قرآن بخونی . شاد بودن و آرامش شما و ارتباط خوبی که با خدا داشته باشی خیلی اثر داره روی آرامش نی نی . الان شما دوتا بهم وصلید ، هر چی شما حس کنی ، همه اون عصبانیت و ناراحتی رو نی نی هم حس میکنه ، برای همین سعی کن اصلا برای چیزای الکی اذیت نکنی خودت رو 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
عزیزم من خودم دو تا بچه دارم ، این روزای شما رو گذروندم ، میدونم چه حسی داری . الان فقط دنبال بهونه ...

مرسی که انقدر خوب منو درک کردی و مرسی از راهنماییت حتما حتما همین کارو میکنم 

مرسی که انقدر خوب منو درک کردی و مرسی از راهنماییت حتما حتما همین کارو میکنم 

ان شاءالله که به سلامتی بغل کنی نی نی رو 😍برای حاجت منم دعا کن ، شما الان خیلی دعاهات گیراس