2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه برای منم دقیق بود ، تازه تاریخ زایمان توی سونو هشت هفته هم دقیق بود و دقیقا توی همون روز دردم شروع شد و بچم طبیعی به دنیا اومد 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
نه برای منم دقیق بود ، تازه تاریخ زایمان توی سونو هشت هفته هم دقیق بود و دقیقا توی همون روز درد ...

بچه دقیقا چند هفته بدنیا میاد؟طبیعی چقدر ؟سزارین چقدر؟

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

بدن ها با هم متفاوته

بچه من ۳۹ هفته و ۶ روز دنیا اومد 

تقریبا چهل هفته برای طبیعی 

سزارین بستگی به نظر دکتر داره ولی معمولا ۳۸ هفته انجام می شه

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

سزارین معمولا ۳۸هفته و ۲ روز

طبیعی هم بالای ۳۸ یا ۳۹ هفته

جاری من طبیعی تو ۴۲ هفته زایمان کرد،یه بچه ۴ کیلیویی درشت سالم بدون زردی

سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان صلوات
عزیزم ضربان قلب زده134.توی هفت هفته و 1 روز طبیعیه؟ 

بله عادیه

ضربان جنین معمولا بین ۱۲۵ تا ۱۶۵ هست‌

بعضی خانم های اینجا میگن ضربان بالا نشانه جنسیت پسر هست ولی به نظر من ربطی نداره 

مال منم ۳ روز فرقشه 

کجاش عجیبه

فقط 18 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺