2777
2789

من بیست سالمه اون سی و دو 

وقتی یه چیز جالب یه نکته ی جالب بهش میگم به شدت بی تفاوت عمل می‌کنه ولی وقتی به خودش میرسه با ذوق تعریف می‌کنه برام 

وقتی از یه چیزی براش حرف میزنم می‌شنوه اما گوش نمی‌ده بی تفاوته 

یا مثلا میگم بیا برات فلان چیزو تعریف کنم یهو حین تعریف کردن من می‌ره مثلا جلو آینه عه آرایشم خراب شده یا مثلا دست می‌بره گوشیو برمیداره یا خودشو مشغول چه می‌دونم مرتب کردن یه چیزی می‌کنه ... هر چیزی که جلوی دستش باشه ....

وقتی مثلا یه حرکت جالب میزنم بی توجهه نسبت بهش ولی خودش مثلا دیشب یه چیزی تعریف کرد من مثل خودش جواب دادم گفت همین ؟؟

اون روزی یکی از ناخونام تعریف کرده بود گفتم فلانی گفته ناخونات خوشگله گفت منو ببینه چی میگه پس. 

یا مثلا من میگم امروز برای مثال فلانی بهم گفت توی کارت خوبی بدون اینکه جواب منو بده برمیگرده از کار خودشو جوری که تو مغازه بوده تعریف میکنه 

این اخلاقش داره اذیتم می‌کنه و از افراد خانوادمه چطوری برخورد کنم ؟😢

اصلا و ابدا لایک نکنید ، اگه از نظرم خوشتون اومد ریپلای بزنید و بگید اینطوری بیشتر خوشم میاد. 

نمیخوام هم بهش دید بد داشته باشم و اینا 

ولی این اخلاق هاش یکم زیادی ادامه دار شده 

اصلا و ابدا لایک نکنید ، اگه از نظرم خوشتون اومد ریپلای بزنید و بگید اینطوری بیشتر خوشم میاد. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشاوره برید

عزیزم من خودم تراپی میرم ولی این وضع من با این فرد اصلا قابل تراپی رفتن نیست.