2777
2789
عنوان

قندم ۱۱۵ هس

| مشاهده متن کامل بحث + 1396 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قند با فشار خون ربط داره؟

قند بالا و فشار خون بالا باعث سکته مغزی یا قلبی میشه حتی توی جوونا

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
عزیزم خودت ب خودت کمک کن ،اگه دکتر گفته دارو مصرف کن مصرف کن

ی سال پیش رفتم اندازه ۳ میلیون قرص داد تا الان نخوردم قرصا یخچالن

قرص حالمو خوب نمیکنه فقط دور شدن از جامعه خوبم میکنه

ای بابا پس قرصاتو مصرف کن حالت بهتر میشه برو کلاس نقاشی باشگاه هم ثبت نام کن خیلی حالت بهتر میشه

هزینه های دانشگاه هنری اجیم خیلی زیادن نمیخوام برای کلاسای خودم به بابام فشار بیارم

هزینه های دانشگاه هنری اجیم خیلی زیادن نمیخوام برای کلاسای خودم به بابام فشار بیارم

عزیزم خب باید حالت خوب شه دکتر ک نمیری حداقل با اینکارا ب خودت برس هممون دوران افسردگی داشتیم وداریم مجبوریم باید ب فکر خودمون باشیم،پدرت تو رو خوشحال ببیته حتما خوشحال میشه

میشه لطفا صلوات مهمونم کنید
عزیزم خب باید حالت خوب شه دکتر ک نمیری حداقل با اینکارا ب خودت برس هممون دوران افسردگی داشتیم وداریم ...

منو خوشحال ببینه ولی به خودش فشار میاد

خودشم مریضه معدش اوکی نیست باید به فکر درمانش باشه مامانمم قلبش مشکل داره داداشمم. سربازیه اجیمم دانشگاش ازاده خیلی هزینه میخواد من نمیخوام بخاطرم بیشتر بهشون فشار بیارم