2777
2789
چرا دورتر میشه؟ چیکارکنم که ترغیب بشه برگرده؟

چون دختر ضعیف و نمیخان نمیدونم چکار کنی ولی دلتنگیت نشون ندع من دادم و اونم رفت و نیومد دیگع

ماهر دو افسرده ایم🥺من احساس میکنم اونی که تو دنبالش میگردی منم 🥺منم احساس میکنم اونی که من دنبالش میگردم تویی🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میفهمم چی میگی ولی اگه  بفهمه دل تنگی بدتر مغرور دورتر میشه

چرا اینطوری میشن مگه اینا همون ادمایی نبودن که ساعت ها باهات حرف میزدن و ساعت ها باهات خاطره دارن چطوری کنار میان با نبودن طرف 

میفهمم چی میگی ولی اگه  بفهمه دل تنگی بدتر مغرور دورتر میشه

آفرین دقیقن من ۶ ماه هی میرفتم چتش هی استوری و پست غمگین مغرور شد ن اینجوری کسی ک هیشکی باهاش نمیساخت واسع من دم در اورد 

ماهر دو افسرده ایم🥺من احساس میکنم اونی که تو دنبالش میگردی منم 🥺منم احساس میکنم اونی که من دنبالش میگردم تویی🥺
چرا اینطوری میشن مگه اینا همون ادمایی نبودن که ساعت ها باهات حرف میزدن و ساعت ها باهات خاطره دارن چط ...

سوال منن هست ولی به نظر خودم اینه پای کسی درمیانه چون کسی عاشق باشه طاقت نمیاره 

چرا اینطوری میشن مگه اینا همون ادمایی نبودن که ساعت ها باهات حرف میزدن و ساعت ها باهات خاطره دارن چط ...

اونا مارو واسع سرگرمی میخاستن فقط و بهمون وابستع نبودن اگع هم بودن خیلی کم بودن ک بعد چن روز زندگیشون برگشت ب روال سابق

سوال منن هست ولی به نظر خودم اینه پای کسی درمیانه چون کسی عاشق باشه طاقت نمیاره  

چطوری ما دخترا نمیتونیم جایگزین کنیم نمیتونیم از عشقمون دست بکشیم 

منم حسم میگه خیانت بوده دلیل سرد شدنش ولی که چی کسی که خیانت کنه خیانت میبینه من با تموم وجود بهش اعتماد کرده بودم

خب زمانی که بیخیالش شدی برنگشت؟

تازع ۷ روزع بیخیال شدم اینم روز مرد با ذوق زنگ زدم تبریک بگم جواب نداد بعدم پیام نداد چن ساعت گذشت خودم پیام دادم چرا جواب ندادی زنگ زدم گفت خونه دایم بودم گفتم زنگ زدم تبریک بگم گفت مرسی بعدش من گفتم دوست دارما یادت نرع جواب ندادکلی وقت من گفتم خابیدی گفت نع بیدارم نمیخام چت کنم اینجا واقعن قلبم شکست و بیخیالش شدم

اونا مارو واسع سرگرمی میخاستن فقط و بهمون وابستع نبودن اگع هم بودن خیلی کم بودن ک بعد چن روز زندگیشو ...

درد داشت حرفت  اگه ما هم باهاشون بازی میکردیم همینقد براشون راحت رقم میخورد؟

درد داشت حرفت   اگه ما هم باهاشون بازی میکردیم همینقد براشون راحت رقم میخورد؟

نع اونجوری واقعن وابستمون میشد میدونی ما صدمون واسشون گذاشتیم فک کردن کسی هستن و زدع شدن

تازع ۷ روزع بیخیال شدم اینم روز مرد با ذوق زنگ زدم تبریک بگم جواب نداد بعدم پیام نداد چن ساعت گذشت خ ...

اخی واقعا دردناکه عاشق کسی بشی که بهت بی توجهه ولی آجی همین ادما روزی یه جایی میفهمن خطا کردن شاید اون زمان تو درگیر زندگیت باشی ولی اون ذهنش پیشت میمونه بالاخره یه روزی بعد تموم دختربازیاشون یاد کاراشون میفتن نیفتنم خدا یادشون میندازه