2777
2789
عنوان

عید ۹ماهم میشه لباس چی بپوشم ؟🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 40 پست
وای به روز زایمان فک نکردم که چی بپوشم راسش😅 منم اولین بارداریه نی نی هم دختره سرهمی می برم براش&n ...

برا دختر خیلی راحت تره😀😀😀 انشالله خدا حفظش کنه، 

من خودمو خفه کردم از فکره اینکه چی بپوشم برا روز زایمان،ولی اصلا یاده عید نبودم

میشه برای سلامتی عزیزانم صلوات بفرستی؟ منم برای حاجت توی دلت ایه الکرسی میخونم  
راسی معاینه لگن درد نداره؟از هفته چن معاینه میکنن که ببینن چن سانته؟

من امروز معاینه لگن شدم دیشبم شدم  ببین خودت و شل بگیر بعضیا واقعا وحشی بازی در میارن با ناخن کاشت و بلند فشار میدن و بد اخلاقی میکنن دیشب دلم درد گرفت یکم‌  بعد از معاینه ولی امروز انقدر دستش خوب بود خوب معاینه کرد اصلا اذیت نشدم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم در حال زاییدنم فعلا یک سانتم بچه اولمه  ولی لباس واسه خودم نخریدم گذاشتم هرچی میخوام بزارم ...

یعنی چی یک سانتی😀 باید چند سانت بشی؟؟

منم عید۷ ماهمه ی پیراهن گرفتم ک بعد اونم بتونم بپوشمش

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
منم در حال زاییدنم فعلا یک سانتم بچه اولمه  ولی لباس واسه خودم نخریدم گذاشتم هرچی میخوام بزارم ...

روز زایمان چی میپوشی؟؟ نینیت چی؟ دختره یا پسر؟

وای منم حاملم عید ۸ ماهم میشه😄😄 من اردیبهشت نینیم میاد اولین بارداریمه،،، شما میخواین برا روز زای ...

منم اردیبهشتم 

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

یعنی چی یک سانتی😀 باید چند سانت بشی؟؟

9 تا 10 سانت زایمان میکنی

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست  دوست قشنگم میشه یه دعای کوچولو واسم بکنی قربون شکلت بشم خوشگلم🥰 دعاکن تیکرم واقعی بشه و خدا یه دخمل ناز بندازه تو بغلم و بگه بیا این فرشته قسمت تو مواظبش باش😍پیشاپیش ممنونم از دعای قشنگت مهربونم💋