2777
2789
عنوان

خانمایی ک آی یو آی کردن بیایین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 33 پست
بخش گلم سرتودرد میارم از اونجایی ک لکه بینی دارم میگم ممکنه لازم باشه شیافمو دکتر بیشتر کنه شیاف پر ...

آره بهش اطلاع بده به احتمال زیاد بیشتر میکنه

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه بار چند وقت پیش پریودم عقب افتاد بی بی چک مثبت شد به همه گفتم رفتم دکتر آز نوشت مثبت بود شبش ک از ...

خیلی بد بوده 😞 منم خیلی وقته منتظرم ۲۲ ماهه برا منم پیش اومده حس مضخرفیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی بد بوده 😞 منم خیلی وقته منتظرم ۲۲ ماهه برا منم پیش اومده حس مضخرفیه

خیلی بده من۵،۶ساله منتظرم 😔

ولی اصلا پریود عقب نمیندازم همیشه۴،۵ روز قبلش پریود میشم

خیلی بده من۵،۶ساله منتظرم 😔 ولی اصلا پریود عقب نمیندازم همیشه۴،۵ روز قبلش پریود میشم

امیدت به خدا باشه هروقت صلاح باشه بهت میده زیاد خودتو درگیرش نکن منکه خسته شدم رفتم ivf ولی بیخیالم رهاش کردم خوشبینم ولی دیگه انتظار نمیکشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امیدت به خدا باشه هروقت صلاح باشه بهت میده زیاد خودتو درگیرش نکن منکه خسته شدم رفتم ivf ولی بیخیالم ...

ان شاءالله به همه ی چشم به راه ها

عزیزم بیخیال نشو پی گیر باش بجنگ چرا بیخیال باش خیلی خوبه ولی دوا درمونتو ادامه بده بخدا نزدیکان خودم ۲نفرن تقریبابعد۱۰سال باردار شدن یکی با آی یو یکی هم با آی وی اف

ان شاءالله به همه ی چشم به راه ها عزیزم بیخیال نشو پی گیر باش بجنگ چرا بیخیال باش خیلی خوبه ولی دوا ...

نه منظورم اونطور بیخیالی نبود اتفاقا ماه بعد انتقال دارم منظورم اینه سپردم به خدا هروقت صلاح باشه بهم بده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۲۹ سالمه ۱۰ تا جنین دارم ماه بعد اولین انتقالمه

ماشاالله ان شاالله اولین انتقالت باردار میشی بقیه میمونن فریز خوشبحالت جنین آماده داری

منم میخام برم آی وی اف از تخمک کشی میترسم میگن شکم آدم آب میاره😔😔

ماشاالله ان شاالله اولین انتقالت باردار میشی بقیه میمونن فریز خوشبحالت جنین آماده داری منم میخام بر ...

مرسی عزیزدلم 😍🙏🏼 آره خب منم هایپر شدم شکمم آب آورد ریه هامم آب آوردن نه میتونستم راه برم نه درست نفس بکشم خیلی اذیت شدم گلاب به روت یک هفته ام شکم و معدم کار نکرد تهوع استفراغ درد ولی همش یه هفته بود بعدش خوب شدم سختیش همون یه هفته بعد پانکچره ۱۷ تا تخمک کشیدن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسی عزیزدلم 😍🙏🏼 آره خب منم هایپر شدم شکمم آب آورد ریه هامم آب آوردن نه میتونستم راه برم نه درست ...

ان شاء الله دلم روشنه ک اینبار میشه.بگو برات خراش اندمتریوز و prpاگه اسمشو غلط ننوشته باشم انجام بدن میگن احتمالشو۴۰درصد بالا میبره تو نت سرچ کن

خیلی میترسم میگن شکمو سوراخ میکنن آبشو میکشن

عزیزم اگه دوست داشتی درخواست دوستی بدیم از حال هم خبرداربشیم

ان شاء الله دلم روشنه ک اینبار میشه.بگو برات خراش اندمتریوز و prpاگه اسمشو غلط ننوشته باشم انجام بدن ...

اونکه آبشو میکشن دیگه برا وقتیه که خیلی وخیم شده باشه برای من که انقدر بد بود بعد یه هفته خودش تخلیه شد

مرسی عزیزم بخاطر راهنماییت درخواست دوستیم حتما عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اونکه آبشو میکشن دیگه برا وقتیه که خیلی وخیم شده باشه برای من که انقدر بد بود بعد یه هفته خودش تخلیه ...

ا شاءالله خبر بارداریتو میدی ممنون عزیزم باهام همکلام شدین شبتون خوش❤❤❤❤