2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دوسال بزرگتری و بچه داری تو . تو این سن چه شیطنتی آخه

عزیزم من ۱۳ ازدواج کردم گلم درگیر کودک همسری شدم اگر تو خانواده من می‌بودی بجا بزننت یک دفعه تخریبت می‌کردند 🤣🤣🤣

آره مجرد بدون درد منم به آسونی زندگی می کنم دردیم نمی کشم پخته نشدم😊

🤣🤣🤣الان جای تو بودن آرزوی خیلی از مادران سرزمینه مجررررررد عقاب تنها سینگل به گور بشه آدم بهتره تا گور به گور البته دور از جونت

🤣🤣🤣الان جای تو بودن آرزوی خیلی از مادران سرزمینه مجررررررد عقاب تنها سینگل به گور بشه آدم بهتره ت ...

نمیتونم قانعت کنم که زندگی چه شکلیه و مشکلات چیان . ترجیح میدم سکوت کنم . ولی آواز دهل از دور خوش است

نمیتونم قانعت کنم که زندگی چه شکلیه و مشکلات چیان . ترجیح میدم سکوت کنم . ولی آواز دهل از دور خوش اس ...

🫠آره واقعا نمیشه مشکلات رو توصیف کنیم یکی دوتا نیستند پس باید به زندگیمون آنقدر ادامه بدیم تا خودش کم بیاره نه ما 

منم کتک والدینو تجربه کردم بابام البته نمیزد فقط یکبار زد اونم خودم مقصر بودم خیلی کمبود محبت داشتم چون دختر بودم اصلا بهم توجه نمیکردن حس بی ارزش بودن و همش بهم القا میکردن ب شدت روح و روان و اینده منو با این رفتارشون تحت تاثیر قرار دادن خدا بیامرزشون رفتن و من موندم با یه روح داغون و کمبود محبتی ک هیچوقت جبران نمیشه حسرت دوست داشته شدن از سمت والدین ک هیچوقت جبران نمیشه

خیلیا از خانواده شون ضربه میخورن خیلیا هم توسط خانواده شون اپج میگیرن و بهترین اینده رو رقم میزنن برای خودشون😔

منم کتک والدینو تجربه کردم بابام البته نمیزد فقط یکبار زد اونم خودم مقصر بودم خیلی کمبود محبت داشتم ...

درکت میکنم ولی من به عنوان آدمای ناآگاه حتی بیمار بهشون نگاه میکنم واقعا دست خودشون نیست انگار 🙃

منم کتک والدینو تجربه کردم بابام البته نمیزد فقط یکبار زد اونم خودم مقصر بودم خیلی کمبود محبت داشتم ...

خارج کشوری هنوزم ، برادرات عین داداش من بی عاطفن من ۴ سال ی شهر غریب بودم ی بارم بهم زنگ نزد ی بار کمکم نکرد منم شانس از این جهت نیاوردم . الان زندگیت خوبه؟

خارج کشوری هنوزم ، برادرات عین داداش من بی عاطفن من ۴ سال ی شهر غریب بودم ی بارم بهم زنگ نزد ی بار ک ...

اره عزیزم

متاسفانه میف اسم برادر برای بعضی ادما

الان خوبه خداروشکر♥️

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز